Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Driver usb

(Subiect creat la: 24-02-2022 10:56 AM)
460 Vizualizări
Val3nt1n
Navigator
Opțiuni
Am tot felul de probleme cu acest telefon...Ieri după multe încercări am reușit sa ii fac backup prin cablu cu apa start switch, spun multe încercări pt ca de ieri încerc toate cablurile din lume și pana la urma tot cu cel original am reușit. Acum încerc sa pun backup-ul înapoi (ca oricum nu am rezolvat nimic cu master reset) și am aceiași problemă, orice cablu as folosi se conectează/deconectează de 2,3ori /secundă...în device manager pe laptop când se tot conectează îmi apare driver error scurt , am verificat driverul din laptop e tot ok... Acum va întreb eu exista ceva driver usb pt telefon care îl pot reinstala? De unde? Sa fie totuși o sursa oficială...altfel nu fac nimic pe tel. Îl duc la garanție și gata...
1 Soluţie
Soluţie
Val3nt1n
Navigator
Opțiuni
Într-un final am reușit...am dezinstalat driver-ul care a venit cu aplicația smart switch, am instalat driverul Microsoft și acum merge perfect!!!!

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri

1 Soluţie

12 Răspunsuri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Această problemă cu deconectarea ai observat-o cumva și la încărcare? E posibil să se fi întâmplat ceva cu mufa telefonului? Te-ai asigurat că nu s-a acumulat acolo nimic, cum ar fi firimituri sau praf?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
Val3nt1n
Navigator
Opțiuni
Nu are nici o problemă la încărcare, nu are mizerie, face la fel indiferent de cablu. Am făcut testul și îmi zice ca usb funcționează corect dar când încerc sa îl contactez la laptop face asa...
0 Aprecieri
Soluţie
Val3nt1n
Navigator
Opțiuni
Într-un final am reușit...am dezinstalat driver-ul care a venit cu aplicația smart switch, am instalat driverul Microsoft și acum merge perfect!!!!
0 Aprecieri
Val3nt1n
Navigator
Opțiuni
Ma gândeam totuși ca e usb samsung driver și ar trebui sa meargă...infine...bine ca a mers
0 Aprecieri
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
Mai ai probleme cu semnalul după resetare?
0 Aprecieri
Val3nt1n
Navigator
Opțiuni
Codul erorii ...acum ca merge bine, a fost : r6025.
0 Aprecieri
Val3nt1n
Navigator
Opțiuni
Da,semnalul e același
0 Aprecieri
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
Adica tot slab?
0 Aprecieri
Val3nt1n
Navigator
Opțiuni
Încă aștept...sa se stabilească toate cele după backup, dam un restart la sistemu și vedem...
0 Aprecieri
Val3nt1n
Navigator
Opțiuni
Am făcut tot felul de teste până să pun backup și nici un rezultat...
0 Aprecieri
Val3nt1n
Navigator
Opțiuni
Da, tot slab..
0 Aprecieri
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
🤦daca tot ai facut backup acum, da o fuga la service sa ii faca o verificare. Ti-l face pe loc
0 Aprecieri