Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

display roz

(Subiect creat la: 06-02-2021 10:05 AM)
5582 Vizualizări
AnaRA
Explorer
Opțiuni
Buna.Stie cineva cumva de ce dupa o anumita perioada(+2 ani) displayul telefonului devine rozaliu, un fel de pelicula roz.Am patit asta cam cu toate telefoanele, doar samsung am avut(Note 8 Note9).Mersi😀
2 Soluţii
Soluţie
Lost43v3r
Pathfinder
Opțiuni
Salut, problema similară am si eu pe un note 8 . Este o problemă cunoscută de cei de la Samsung si este datorată display-ului. Singura rezolvare pentru aceasta tentă rozalie este înlocuirea display-ului. Toate sfaturile care le-ai primit mai sus ,plus încă câteva le-am încercat si nu am reușit decât să reduc putin intensitatea nuanței.

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
GigiDamian18
Voyager
Opțiuni
Este din cauza Display-ului, pentru ca sunt Amoled. Defecțiunea se numeste "Burn-In" pentru ca ***** o perioadă de tine 2-3 ani, pixelii încetul cu incetul încep sa-si dea, duhul de obicei "petele roz " apar acolo si capata forma din aplicația ce este folosită cel mai des , de exemplu am avut eu un s8 si începuse sa apară apara tastatura, chat head-ul de la messenger si butoanele de back si home, cel mai vizibil sunt pe un fundal alb, pot sa te ajut cu un cod pentru reglarea culorii , încearcă asa si setezi de acolo concentrația de roz ( *#15987#)
sper sa-ti fie de folos

Screenshot_20210206-235617_DeviceKeystring.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

2 Soluţii

13 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Nu am auzit asta pana acum. Ai incercat sa dai o resetare la valorile din fabrica la telefon? 

AnaRA
Explorer
Opțiuni
da si ramane la fel
0 Aprecieri
Soluţie
GigiDamian18
Voyager
Opțiuni
Este din cauza Display-ului, pentru ca sunt Amoled. Defecțiunea se numeste "Burn-In" pentru ca ***** o perioadă de tine 2-3 ani, pixelii încetul cu incetul încep sa-si dea, duhul de obicei "petele roz " apar acolo si capata forma din aplicația ce este folosită cel mai des , de exemplu am avut eu un s8 si începuse sa apară apara tastatura, chat head-ul de la messenger si butoanele de back si home, cel mai vizibil sunt pe un fundal alb, pot sa te ajut cu un cod pentru reglarea culorii , încearcă asa si setezi de acolo concentrația de roz ( *#15987#)
sper sa-ti fie de folos

Screenshot_20210206-235617_DeviceKeystring.jpg

AnaRA
Explorer
Opțiuni
da apare tastatura sau aplicatia des folosita, multumesc frumos de ajutor😀
GigiDamian18
Voyager
Opțiuni
cu plăcere, si eu am avut această problemă si colegii au drepate, nu scapi decat cu înlocuirea display-ului. Practic poti avea telefonul neatins, fara sparturi , fara nimic , el capata aceasta tenta de roz pentru ca asa sunt ele facute. Sunt ecrane amoled si cedez pixelii, ma bucur ca ti-am fost de ajutor.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Folosesti o tema roz pe toate telefoanele?

AnaRA
Explorer
Opțiuni
nu
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
catalingaloiu18
Pioneer
Opțiuni
Îmi place rozul, e culoare frumoasă. Poate și display-ului îi place, probabil de-asta a tentat spre rozaliul ăla.
Soluţie
Lost43v3r
Pathfinder
Opțiuni
Salut, problema similară am si eu pe un note 8 . Este o problemă cunoscută de cei de la Samsung si este datorată display-ului. Singura rezolvare pentru aceasta tentă rozalie este înlocuirea display-ului. Toate sfaturile care le-ai primit mai sus ,plus încă câteva le-am încercat si nu am reușit decât să reduc putin intensitatea nuanței.
AnaRA
Explorer
Opțiuni
mersi frumos de raspuns
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
privește și tu viața în roz, până rezolvi problema!🤔
AdiUng
Apprentice
Opțiuni
Așa am și eu pe S6 și S8...pe S7edge+ nu a făcut, nici pe S9+ sau Note9...se duce display-ul și trebuie ținut mai mult pe negru.
0 Aprecieri