Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Dezinstalare Facebook

(Subiect creat la: 03-01-2023 01:30 PM)
879 Vizualizări
MUMBON
Explorer
Opțiuni
De ce nu se poate dezinstala Facebook, mulțumesc pentru răspuns 
20 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Poți dezinstala Facebook din Play store. Dacă nu vrei sa îți mai apară în lista de aplicații, o poți dezactiva.
MUMBON
Explorer
Opțiuni
Salut,am întrat în Play stare și am un singur buton Activează
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
In cazul ăsta o ai dezactivată, poți activa butonul să vezi dacă se poate dezinstala de tot dacă îți apare opțiunea ""dezinstaleza" dar mă îndoiesc. In ultimul timp diferite aplicații de socializare gen cum este și Facebook vin preinstalate și nu le poți dezinstala cu totul doar sa le dezactivezi după cum ți-am spus mai sus. Baftă.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Uite aici un screenshot. Dacă vrei sa dezactivezi aplicația Facebook. Screenshot_20230103-125251_One UI Home.jpg
GeluBogdan
Pathfinder
Opțiuni
Stimată doamnă, a dezinstala este cu totul si cu totul altceva decât dezactivarea unei aplicații, ca de exemplu Facebook-ul! Oricât ar susține Facebook-ul că dezactivarea este același lucru cu dezinstalarea, nu este adevărat! Aplicația GlassWire vă poate arătași și sustine aceasta! Am dezactivat Facebook-ul pe telefonul meu si aplicatia GlassWire mi-a arătat limpede și clar ca Facebook-ul dezactivat era cea mai activa in fundalul telefonului meu si cea mai mare consumatoare de baterie, desi era dezactivata! Am reușit să o blochez într-adevăr cu FireWire-ul aplicației GlassWire! Alea jacta est!
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. Dacă ai aplicația Facebook preinstalata pe modelul telefonului tău de aceea nu se poate dezinstala de tot, ci doar o poți trece la somn profund să nu mai ruleze in fundal.
MUMBON
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Pe anumite modele nu se poate dezinstala. Daca e dezactivata e totul in regula.

Zero-one
Helping Hand
Opțiuni
Se poate dar nu pot sa îți spun aici,nu îmi da voie admni-ul
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Aproape orice se poate... de asta suntem pe Android si nu iOS, nu?

Nu e locul pentru sfaturi care pot duce la defectarea telefoanelor (pentru cei mai putin priceputi).

MUMBON
Explorer
Opțiuni
Am înțeles, mulțumesc
GeluBogdan
Pathfinder
Opțiuni
Stimate domn, a dezinstala este cu totul si cu totul altceva decât dezactivarea unei aplicații, ca de exemplu Facebook-ul! Oricât ar susține Facebook-ul că dezactivarea este același lucru cu dezinstalarea, nu este adevărat! Aplicația GlassWire vă poate arătași si sustine aceasta! Am dezactivat Facebook-ul pe telefonul meu si aplicatia GlassWire mi-a arătat limpede și clar ca Facebook-ul dezactivat era cea mai activa in fundalul telefonului meu si cea mai mare consumatoare de baterie, desi era dezactivata! Am reușit să o blochez într-adevăr cu FireWire-ul aplicației GlassWire! Alea jacta est!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Nu sunt adeptul vreunei teorii conspirationiste si de asta mi-e aproape imposibil sa cred ca ai dezactivat o aplicatie si ca aceasta inca era cea mai activa in fundal 🙂

Sa inteleg ca sistemul Android pus si simplu a ignorat-o ca fiind cea mai mare consumatoare de energie si pur si simplu a contorizat alte aplicatii ca si consumatoare?

Ai vreun screenshot sau vreun fel in care sa ne arati ca se intampla acest lucru? 
Daca ar fi adevarat, toata lumea ar putea dovedi asta si acest lucru ar genera probleme grave celor de la Google / Facebook / Samsung... poate este vorba despre o neintelegere, totusi 🙂

GeluBogdan
Pathfinder
Opțiuni
Salut, Îți propun o soluție de verificare care mi se pare mai credibilă: instalează aplicația GlassWire Data Usage Monitor de la SecureMix LLC din Play Store, este free, și verificarea aceasta îți este la îndemână! Aștept cu nerăbdare răspunsul si constatarea ta in această problemă! Mă interesează pentru că este posibil sa ma fi înșelat sau să mă insel si in prezent! Mulțumesc!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

De acord! O sa testez 🙂

GeluBogdan
Pathfinder
Opțiuni
Tks!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

😞 nu pot testa. Pe S22 Ultra se poate dezinstala Facebook fara probleme si nu am optiune de disable.. doar de uninstall.

GeluBogdan
Pathfinder
Opțiuni
Nu mă așteptam la aceasta! Mare surpriză mi-ai făcut!
Urmează surprize - surprize, sa -mi spui că nu mai blochează inregistrarea nativă a apelurilor! Glumesc, dar gluma ca si gluma, dar chiar te rog să verifici! Poate - poate!
Mulțumesc!
P.S. Acum chiar că nu mai țin neapărat la inregistrarea nativă a apelurilor! Acum la ce sa mai strig: Freedom!
Dacă au liberalizat și restricția aceasta-i mare deziluzia mea de protestatar înnăscut și convins, aproape la orice, mai ales la restricțiile părinților mei!
0 Aprecieri
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
Dacă ții apăsat pe aplicație - info - detalii aplicație în magazin, tot nu se dezinstalează?
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Pe Note 10/Note 10+ Facebook este preinstalată ca aplicație şi nu se poate dezinstala cu metodele normale.
Îți recomand să faci exact cum am procedat şi eu. Dezactivezi aplicația şi suplimentar activezi şi opțiunea de restricționare a consumului bateriei, în cazul în care dezactivată fiind ar mai putea rula în background deşi nu cred că dezactivarea îi va permite asta. Totuşi eu am ales să activez şi acea opțiune aşa ca în capturile de ecran. Va fi ok aşa.

Screenshot_20230103_204405_17398.jpgScreenshot_20230103_204425_17400.jpg