Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Bye Bye Note

(Subiect creat la: 23-11-2020 10:34 PM)
835 Vizualizări
PACRi
Maestro
Opțiuni
Cred ca asta e ultimul meu telefon de la Samsung.. Am fost fan Note si Samsung ... inca de la Note 7.

Dar se pare ca imi dispare placerea 

Se pare ca vor pune SPen pe S si Z Fold... si Note il vor scoate..

Daca e asa... Multumesc Samsung.. Bye bye Samsung
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
19 Răspunsuri
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Interesănțel... nu există Note 6 🤔
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Atunci să trăiască Note 6. Dacă zici tu... 😂
PACRi
Maestro
Opțiuni
Corect. Tu ai dreptate.. eu le-am incurcat.. Am verificat.. ca-mi statea pe creier.. Am urcat in mansarda dup.a telefon. e Note 7. Tu ai avut dreptate. Eu am gresit.
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Mă gândeam și eu... de unde Note 6?? 😀
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
niciodată să nu zici niciodată :smiling-face:
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
și eu sunt fan note
Aflaviur
Journeyman
Opțiuni
Bună ziua. Am fost și sunt fan Samsung de la apariția ecranelor tactile (prin 2005?). Am avut numai Samsung de atunci. Gama de vârf destul de scumpă mai tot timpul. Am reușit prin 2008, cred, să iau un S1- SH. De la apariția seriei Note mi-am dorit... S-a întâmplat în 2018 cu un Note 9, iar de o lună am făcut "saltul" la Note 20 Ultra.
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Sa-l stapanesti sanatos. e super telefon
Aflaviur
Journeyman
Opțiuni
mulțumesc
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Pe de altă parte, @PACRi , sunt doar niște zvonuri, nu este nimic oficial. Încă nu știm care sunt planurile Samsung în această direcție, în orice caz nu cred că va fi luată o măsură care să vină contra fanilor. Poate că în 2021 ne așteaptă niște surprize plăcute, ce zici de asta? :smiling-face:

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
PACRi
Maestro
Opțiuni
Am zis (scris) deja... "Daca e asa....". Asadar banuiam ca e la nivel de zvon.. Vedem...
PACRi
Maestro
Opțiuni
Nu inca :smiling-face:
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni

Sincer mie imi place ca o sa puna Spen pe seria S din mai multe motive:

1. poate asa scot un telefon normal cu spen si nu o paleta de pingpong. S20 ultra este IMENS in mana, nu ai ce face cu el. In buzunar nici nu se discuta sa intre.

2. seria s20 a avut baterii mari, Note-ul a avut o baterie mediocra. Daca imi pun un s21 Ultra cu baterie de 5000 si imi arunca si un Pen in el, cred ca e telefonul perfect.

3. oricum aveau aceleasi performante, aceleasi camere, nu vad rostul a doua telefoane identice cu Pen-ul singurul punct de legatura.

4. Intre softul seriei S si cel Note-ului nu e mare diferenta, cateva functii in plus, in mare nimic ce nu poate fi portat. Plus ca nu am nevoie de toate acele functii de business de pe note, daca le aduc pe cele de baza eu sunt multumit.

A nu se intelege gresit, nu militez pentru renuntarea la Note. Mi-as dori doar ca acele putine functii ale SPenului pe care le-as folosi eu sa le regasesc pe Seria S, sa nu dau cu 100-200 euro in plus la pret doar ca e note. Cine are nevoie de Note pt firma si restul sa isi ia note, cine il foloseste ocazional si il vrea pt chestii uzuale (cum sunt eu), sa aiba posibilitatea. 

0 Aprecieri
WlucianW
Student
Opțiuni
e cam imposibil sa puna și o baterie de 5000 și un spen intr-un telefon care nu îl vrei nici mare, sau gros
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
sincer daca pune baterie mare și SPen-ul undeva in husa langa telefon eu sunt mulțumit. nu e nevoie să fie in el. oricum ar fi, și dacă e suport si daca e integrat, tot fain o sa fie.
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
:)))))
Malval
Pathfinder
Opțiuni
:))))
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Bravo. Stii ce se spune. Ala (aia) destept/desteapta cedeaza primul/prima. Cedezi? :smiling-face:
ITGuy
Navigator
Opțiuni
Din viitor (2024):
• NU mai exista Galaxy Note din 2020
• S22 Ultra a fost primul cu S-Pen
• S-a lansat S24 Ultra
Toată comunitatea știe asta *dar* nimeni nu s-a gândit sa scrie, așa că...:))
0 Aprecieri