Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Burn in Note 20 5g

(Subiect creat la: 01-08-2021 11:21 PM)
506 Vizualizări
Tira
Voyager
Opțiuni
Salutari!Stand astăzi pe telefon mi a sărit în ochi un burn in ,mai exact mi a rămas bara de la tiktok imprimata pe display , telefonul este cumpărat de aproximativ 6 luni , credeți ca este normal asa ceva ? Ce ma sfătuiți sa fac ? Dacă îl trimit la garanție cu siguranță nu va fi rezolvat nimic ? Exista vreo metoda sa scap de acest burn in pe un telefon din 2020 cumpărat de 6 luni?
0 Aprecieri
14 Răspunsuri
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
Salutare, in 6 luni burn in cam devreme. Doar daca a stat ecranul pe tiktok ore in fiecare zi. Pune un clip sa ruleze cu luminozitate maxima, vreo 6 ore pe fullscreen, poate e doar retentie si dispare. Daca nu, du-l la un service samsung.
0 Aprecieri
Tira
Voyager
Opțiuni
Ideea în sine e ca nu am stat numai pe tiktok , am stat 1 ora pe zi și totuși a rămas burn in
0 Aprecieri
Andreeei
Voyager
Opțiuni
Degeaba pui tu clipuri video cu luminozitatea maximă, tot așa rămâne. Dacă garanția este valabilă, se înlocuiește ecranul pe gratis!
0 Aprecieri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Salut , dacă ai garanție îți schimba display ..
0 Aprecieri
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
Efectul burn-in apare în general la seriile Note și S, când ai folosit luminozitatea ridicată sau ai păstrat o imagine statică mai mult timp!
Se poate rezolva doar la un service autorizat.
Tira
Voyager
Opțiuni
Niciodaya nu am ținut luminozitatea la maxim ,am folosit o undeva la 30% sa fie lejer ochilot
0 Aprecieri
fluffys2xultra
Pioneer
Opțiuni
Foarte devreme... Prea devreme... Sa fie o scadere in calitate? Am vazut pe note vechi 8 de 4...5 ani (butoanele de la navigarie), pe note 9 vechi de vreo 2, 3 ani (utilizat la un joc de sah)... Insa aici... E prea devreme
0 Aprecieri
Tira
Voyager
Opțiuni
Nu știu ce sa fac...știu ca e devreme,regret telefonul asta..
0 Aprecieri
fluffys2xultra
Pioneer
Opțiuni
Service.ul de pe iuliu maniu nr 7 este foarte bun. Poate va ajuta ei cu o inlocuire in garantie. Schimbarea display.ului dureaza cca 40-50 minute. Am schimbat eu la un note8 ***** ce l.am scapat pe jos.
0 Aprecieri
Tira
Voyager
Opțiuni
O sa incerc
0 Aprecieri
Mariusbz
Helping Hand
Opțiuni
Am eu burn in pe note9 dar după 2 ani....și nu este așa pronunțat încât să mă deranjeze!
0 Aprecieri
Tira
Voyager
Opțiuni
După 2 ani...eu după 6 luni...
0 Aprecieri
Mariusbz
Helping Hand
Opțiuni
Asta zic....și încă la mine nu îmi sare în ochii daca nu sunt atent așa sau daca se uita cineva nu își dă seama cum sta treaba dar la un note20....😓 Atâția bani....
0 Aprecieri
Tira
Voyager
Opțiuni
Daaa