Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Black Screen Note 20 Ultra

(Subiect creat la: 22-06-2021 01:48 PM)
1506 Vizualizări
SergiuMaximov
Voyager
Opțiuni
Salut! Am o mare problema cu telefonul, in sensul ca nu se mai aprinde (asa l-am gasit dimineata).
Am incercat sa ii dau reboot cu tastele de Volume Down si Aprindere (si fara cabul de incarcare dar si cu el) si tot nu merge.
Am gasit niste tutoriale pe YouTube care spuneau ca daca apare Logo-ul Samsung, e gata, totul e ok, insa la mine se stinge dupa.
(tin sa mentionez ca nu l-am scapat, nici pe suprafata dura, nici in apa).
Help me guys!
Merci
34 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Tine apasat cu tasta de volum sus. Incearca sa il conectezi si la un pc / laptop cu smart switch instalat sa vezi daca il vede.

SergiuMaximov
Voyager
Opțiuni
am incercat...degeaba
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Incearca si cu un alt incarcator / cablu.
SergiuMaximov
Voyager
Opțiuni
din pacate am incerca si asta:)))
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Cum e? Si-a revenit sau e tot mort?

SergiuMaximov
Voyager
Opțiuni
mortus. Am vorbit cu tech support de la Samsung. O sa ma duc sa il las la ei
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Imi pare rau. Sa ne tii la curent cu diagnosticul, chiar sunt curios ce a patit.

SergiuMaximov
Voyager
Opțiuni
Yep. sunt curios si nervos in acelasi timp. Am avut toate note-urile care au fost pe piata (chiar acum scriu de pe un note 9) si nu am mai patit asa cv. Macar stiam o treaba daca il scăpăm sau cv de genul :))
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Te cred! Nu e o situatie placuta.

Am emotii pentru ca nu planuiesc sa schimb Note-ul pana anul viitor cand apare urmatorul. Sper sa fie o problema izolata la tine si sa se rezolve usor.

SergiuMaximov
Voyager
Opțiuni
de cand am cautat pe net cum sa il repar...m-am speriat....multa lume a pățit același lucru
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni

Salut!
Conectează cablul la modulul de încărcare şi introdu încarcătorul în priză.
Apoi introdu cablul şi în portul Usb al telefonului şi lasă-l aşa la încărcat fară să apeşi nici un buton.
Lasă-l ~5h-6h ,nu doar câteva minute.
Poate îşi revine.
A mai fost o situație similară cu un Note 20 şi s-a rezolvat pur şi simplu aşa.
https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-note20/note-20-telefon-nou-fără-incidente-s-a-oprit...
0 Aprecieri
SergiuMaximov
Voyager
Opțiuni
hai ca incerc asa. Merci
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Păi nu ai nimic de pierdut.
Dacă nu reuşeşti aşa cum ți-a spus @ElfStone.
Dacă tot nu se deschide oricum nu îl poți utiliza,măcar lasă-l la încărcat câteva ore bune şi vezi după aceea.
SergiuMaximov
Voyager
Opțiuni
Exact! Merci!
0 Aprecieri
Ionelvasile
First Poster
Opțiuni
Salut !
Eu am pățit la fel cu Samsung galaxy S10 plus, trimis în service ! Primit înapoi ca nou. Schimbat ecram,baterie, placa de baza și software.
Sfatul este Service !
O zi buna !
0 Aprecieri
CristinaEC
Big Cheese
Opțiuni
Si eu am patit acelasi lucru, tot cu un Note 20 Ultra... era in garantie, l-am trimis in service. A venit inapoi in 2 saptamani... ca nou. La reparatie au scris ca au inlocuit ecran, baterie, kit.
SergiuMaximov
Voyager
Opțiuni
La cine l-ai trimis? La comerciant sau direct la samsung?
0 Aprecieri
CristinaEC
Big Cheese
Opțiuni
Telefonul a fost luat de pe Emag. Fan Courier l-a ridicat si l-a trimis la Bucuresti, la ESD Service.
0 Aprecieri
SergiuMaximov
Voyager
Opțiuni
merci
0 Aprecieri
SergiuMaximov
Voyager
Opțiuni
L-am trimis pana la urma în service...doar asa l-am putut rezolva20210707_155741_11795.jpg
0 Aprecieri