Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Baterie

(Subiect creat la: 18-05-2024 12:52 PM)
413 Vizualizări
rely23
Apprentice
Opțiuni
Ce pot face in cazul in care bateria telefonului se descarcă destul de repede?
20 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Depinde din ce cauza se descarcă repede. Dacă este veche atunci probabil singura soluție este să o schimbi. Poți verifica starea ei în aplicația Samsung Members, pe pagina de diagnosticare.
rely23
Apprentice
Opțiuni
Nu este veche.un an .acum nu știu ce se înțelege prin a fi veche (uzură in sine a bateriei?)
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Și uzura și vechime în ani. Note 20 Ultra are ceva vechime.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Sa nu mai folosești cele mai mari aplicații consumatoare de baterie ..
rely23
Apprentice
Opțiuni
👍😁
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Pai acum depinde cât de repede se descarca și ce vechime are bateria.
Dacă este mai veche de un an jumate și a fost folosit telefonul în jocuri, multe aplicații de social media, multe ore de tiktok pe zi, este cam normal sa cedeze.
În aplicația Samsung Members la diagnoza, stare baterei ce îți zice ?
Durata: Bună, Normala sau slaba/nesatisfăcătoare?
rely23
Apprentice
Opțiuni
Durată bună.doar că îl încarc de 2 ori pe zi.multumesc
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Ok...verifica dacă îți consuma ceva în fundal.
Intri la întreținere dispozitiv, și apeși pe fiecare aplicație.
Aplicațiile care îți consuma mult, le limitezi la somn profund sau la inactive complet
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Dacă durata este buna , înseamnă că nu a atins numărul maxim de cicluri de încărcare
Danielmaciuceanu
Helping Hand
Opțiuni
La mine la starea bateriei scrie normal. E ok? E posibil să se fi scurs toate ciclurile de încărcare? Mă ține ok, n am treabă cu bateria.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Ce model de telefon ai?
Danielmaciuceanu
Helping Hand
Opțiuni
E un Samsung galaxy a10 pe care îl folosesc de 4 ani și jumătate aproape, dar merge perfect, fără lag, bateria ține ok, adică merge e ok. Îl folosesc ca un al doilea telefon, mai am un I phone 13.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Îți apare normal la durata sau unde este săgeată rosie.
Dacă îți arată la durata, mult nu mai are ( 1 an -2 ani max) și îți va arata ca trebuie schimbata.
Dacă îți arată acolo unde este săgeată rosie, înseamnă că bateria este ok încă. 1716128330662_1716128330641_0.jpg
Danielmaciuceanu
Helping Hand
Opțiuni
Asta cu durată nu îmi apare. Îmi apare Normal, acolo unde e săgeata roșie. Nu-mi apare deloc durată.
0 Aprecieri
Danielmaciuceanu
Helping Hand
Opțiuni
Îmi apare doar Normal cu albastru unde ai pus săgeată roșie. Sub nu-mi scrie nimic, nu-mi arată nicio durată.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Bun, deci înseamnă că bateria este încă bună!
Dacă nu era bună, îți scria acolo acțiune necesara.
Danielmaciuceanu
Helping Hand
Opțiuni
E încă bună, că ține chiar bine, n am observat vreo descărcare mai rapida sau ceva, se comporta normal, se descarcă normal adică. Da, scrie doar Normal cu albastru și atât. Doar încărcarea este mai lentă, vreo 3 ore jumate dar asta o pun pe seama faptului că telefonul e vechi, acum 4 ani cred că toate se încărcau mai lent.
0 Aprecieri
Danielmaciuceanu
Helping Hand
Opțiuni
Singurul disconfort să zic așa e încărcarea relativ lentă, 3 ore jumate cam așa, e cablul și încărcătorul original. Am verificat și încărcarea și cablul și sunt în regulă, înseamnă că așa e făcută să dureze încărcarea. Nu are nici încărcare rapidă fiind mai vechi.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Este cam mult 3 ore jumate totuși....
Pe adaptor nu scrie ce putere dezvolta ?
Danielmaciuceanu
Helping Hand
Opțiuni
O să mă uit
0 Aprecieri