Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Backup

(Temat utworzony: 28-05-2021 10:04 PM)
435 Wyświetlenia
Jerry93
Helping Hand
Opcje
Cześć Wam.                                                  Czy możecie mi poradzić gdzie najlepiej utworzyć kopię zapasową, w Samsung Cloud czy na Dysku Google ?
0 Like
11 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Jerry93 

Z tego co mi się wydaje to jest bez równicy, ale chyba w Samsung Cloud możesz zapisać układ ekranu startowego, SMS i MMS, ostatnie połączenia. 

ALIENX21
Helping Hand
Opcje
Ja mam i samsung Cloud (choć teraz to się chyba zapisuje na OneDrive) i na Google Dysku I podczas przywracania można wybierać to albo to.
Dolan
Voyager
Opcje
Samsung Cloud o wiele lepsze szybsze, wygodniejsze i przejrzystrze, ma więcej opcji, co to za pytanie w ogóle?
Jerry93
Helping Hand
Opcje
Piszesz,że wybrałeś samsung Cloud bo według Ciebie jest lepsze. Dlatego chciałem poradzić się bardziej doświadczonych co wybrać bo w tych tematach nie jestem mocny. Pytanie ma sens bo gdyby nie było różnic to mogłeś wybrać Dysk a tego nie zrobiłeś.
Czareckic
Apprentice
Opcje
Ja osobiście korzystam z Google, nie mam później problemu z danymi po wymianie telefonu. Logujesz się przywracasz i temat zamknięty.
Jerry93
Helping Hand
Opcje
Znalazłem taką informację:

Użytkownicy mogą nadal korzystać z innych funkcji usługi Samsung Cloud, takich jak tworzenie kopii zapasowych/synchronizacja i przywracanie innych danych (takich jak Kontakty, Kalendarz i Notatki).

[Funkcje do wycofania]
- Synchronizacja Galerii, Dysk i subskrypcja planu Premium na przechowywanie . Czy to świadczy o tym, że Samsung Cloud w okrojonym wymiarze będzie nadal istniała?
0 Like
Jerry93
Helping Hand
Opcje
Ale czy masz jakieś informacje czy Samsung Cloud będzie nadal w okrojonej wersji funkcjonowała beż tych funkcji, które będą przeniesione do OneDrive?
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Jerry93 Co masz na myśli w okrojonej wersji? 

0 Like
Jerry93
Helping Hand
Opcje
Opisałem to poniżej w odpowiedzi dla ALIENX21. W skrócie. Część funkcji będzie wycofana/Synchronizacja Galerii,Dysk) ale z innych funkcji będzie można nadal korzystać m.in. z tworzenia kopii zapasowych). Czy Samsung Cloud będzie nadal funkcjonował czy w niedalekiej przyszłości zostanie uśmiercony?🙃
0 Like