Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Android 12

(Subiect creat la: 11-02-2022 03:56 PM)
226 Vizualizări
zmihok
Explorer
Opțiuni
Bună tuturor...
Aseară am primit update-ul pentru Android 12...
6 Răspunsuri
zmihok
Explorer
Opțiuni
Da, de?
0 Aprecieri
zmihok
Explorer
Opțiuni
Scuze, de ce?
0 Aprecieri
zmihok
Explorer
Opțiuni
Pentru ce am nevoie de la telefon, totul merge ok...
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @zmihok ,

Oferă mai multe detalii. Spune ce model de telefon ai, dacă ai instalat update-ul, ce impresie ți-a făcut noua interfață, cum ți pare că se mișcă, ce alte schimbări ai mai observat. Asta dacă tot ai deschis subiectul :).

Și un sfat, pentru viitor, încearcă să dai titluri din care să se înțeleagă subiectul postării, un indiciu mai particularizat, nu ceva general, precum ”Android 12”.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @zmihok ,

Oferă mai multe detalii. Spune ce model de telefon ai, dacă ai instalat update-ul, ce impresie ți-a făcut noua interfață, cum ți pare că se mișcă, ce alte schimbări ai mai observat. Asta dacă tot ai deschis subiectul :).

Și un sfat, pentru viitor, încearcă să dai titluri din care să se înțeleagă subiectul postării, un indiciu mai particularizat, nu ceva general, precum ”Android 12”.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
zmihok
Explorer
Opțiuni
Am un Note 10 970F/DS, și cum am mai scris pentru ce-mi trebuie se mișcă bine. Încerc, momentan să descopăr noile facilități al Android 12. Până acum sunt satisfăcut de Android 12...
0 Aprecieri