Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Android 12 Galaxy Note10+

(Subiect creat la: 09-02-2022 01:09 AM)
165 Vizualizări
Clutch777
Journeyman
Opțiuni
Salut comunitate, am ca device, un Samsung Galaxy Note10+, care in calendarul de actualizare "Android 12, ONE Ui.4" in luna ianuarie, device-ul meu inca nu a primit nici o actualizare inca, s ar putea sa fie o problema cu telefonul, sau? Este liber de rețea, achiziționat din Austria.
0 Aprecieri
1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Calendarul prezentat aici este pentru dispozitivele din Romania, cu codul CSC ROM.

Telefonul tau va primi actualizarea atunci cand incepe distributia pentru codul tau CSC. Codul CSC il poti vedea in setari, despre telefon, informatii software, furnizor servicii.

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri

1 Soluţie

3 Răspunsuri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Calendarul prezentat aici este pentru dispozitivele din Romania, cu codul CSC ROM.

Telefonul tau va primi actualizarea atunci cand incepe distributia pentru codul tau CSC. Codul CSC il poti vedea in setari, despre telefon, informatii software, furnizor servicii.

0 Aprecieri
Clutch777
Journeyman
Opțiuni
Asta este codul meu CSCScreenshot_20220209-085021_Settings_26565_1644389431.jpg
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Da, din pacate inca nu e disponibil Android 12 pentru acest cod CSC.

Daca vrei sa afli mai multe despre aceste coduri CSC, arunca un ochi la postarea aceasta: https://eu.community.samsung.com/t5/lounge/csc-country-specific-code/m-p/4764270#M4664 , scrisa de @RapierXDA .

0 Aprecieri