Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Am două Note 10 Plus, dar am primit Android 12 doar pe unul

(Subiect creat la: 02-02-2022 12:48 PM)
315 Vizualizări
SorinCarjan
Explorer
Opțiuni

Buna ziua am primit android 12 pe note 10 plus dar pe al doilea acelasi model nu am primit update-ul acesta de ce oare?

5 Răspunsuri
AlexandruStefan
Hotshot
Opțiuni
Ai alt CSC.
0 Aprecieri
SorinCarjan
Explorer
Opțiuni
Aa pai si nu ar fii trebuit sa il bage luna aceasta?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Calendarul oficial din platforma este valabil doar pt telefoanele luate la liber. Cele achizitionate prin operatori, pot avea intarzieri fata de datele comunicate

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Actualizările se trimit în funcție de codul CSC al telefonului. Daca au CSC diferit, primesc actualizări diferit.

Poți vedea codurile CSC în setări, about phone, software information, service provider.

0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Vei primi la ambele,  dar pentru că sunt CSC-uri diferite update-ul vine în momente diferite. Dacă unul dintre telefoane este în rețeaua unui operator, iar celălalt este luat la liber de aici apare și diferența.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri