Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Aktualizacje oprogramowania Galaxy Note9

(Temat utworzony: 18-12-2018 09:34 PM)
11485 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Note9.jpg

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach Galaxy Note9. Pamiętajcie, że z reguły w pierwszej kolejności aktualizacje trafiają do telefonów zakupionych w wolnej sprzedaży (wariant XEO). Telefony pochodzące od operatorów otrzymują aktualizacje nieco później. Poniżej zamieszczam odnośniki do najnowszych informacji o aktualizacjach:

Galaxy Note9:

Przydatne odnośniki na forum:

Przydatne zewnętrzne odnośniki:

0 Like
Przejdź do rozwiązania
149 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Propergol, sprawdziłem w modelu S10+ i jest dokładnie tak jak opisujesz. Jeżeli uruchomimy aparat za pomocą ikonki funkcji Skaner QR z górnego menu to niezależnie od ustawień suwaka w ustawieniach kody QR będą skanowane. U mnie pomaga zamknięcie aplikacji i uruchomienie w standardowy sposób. Suwak działa poprawnie, ale tylko w momencie kiedy uruchamiamy aplikację aparatu normalnie.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wyskoczyła dzisiaj dostępność nowej aktualizacji oprogramowania dla Note 9;Screenshot_20190803-174530_Software update.jpg

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W lipcowej aktualizacji dla Note9 zabrakło funkcji Call & Message Continuity, która pojawiła się dla modeli S9 oraz S9+. Zapewne funkcja pojawi się w kolejnej aktualizacji oprogramowania.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mirudo24  A niedawno była aktualizacja właśnie też na lipiec. 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PrzemekM, prawdopodobnie funkcja, o której wspomniałem, pojawi się dopiero wraz z sierpniowymi poprawkami.

0 Like
WojciechZ
Explorer
Opcje

Czy ktoś wie co poprawiono w parametrach aparatu?

Ja nie zauważyłem żadnych zmian.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@WojciechZ a jakie zmiany chciałbyś zauwazyć. To, że poprawka dotyczy aparatu nie oznacza, że muszą być widoczne jakieś nowe funkcje lub ustawienia. 

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
WojciechZ
Explorer
Opcje
Poprostu zapytałem.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@WojciechZ  Przed chwilą zainstalowałem i nie ma żadnych widocznych zmian, pewnie jakieś drobne ulepszenia.

0 Like
ADIKlaw44
Explorer
Opcje

Ja zauważyłem delikatnie dłuższy czas pracy na baterii. Pozatym bez zmian zauważalnych.