Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

afisaj

(Subiect creat la: 22-01-2021 11:51 PM)
386 Vizualizări
AnaRA
Explorer
Opțiuni
Buna, tocmai ce am achizitionat 2 Note 20 ultra eu si fratele meu, doatr ca al meu are  saturatia mult mai mica , ecranul nu este asa de vibrant, este sesizabila diferenta intre ele mai aes la pictograme desi au aceleasi setari enteu culori, si difera si mici aspecte cum ar fi anumite simboluri.Exista diferite variante de fabricatie sau de tara pt care sunt produse?
8 Răspunsuri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Doar pentru state, corea si china difera procesorul. In rest sunt identice. Cum ai setat telefonul? La display ce ai pus, fhd sau qhd? Daca vrei 120hz merge doar pe fhd.

Screenshot_20210122-235824_Settings.jpg

AnaRA
Explorer
Opțiuni
fhd ambele
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Ce simboluri difera? Asta cu culorile, hai sa zicem ca e greu de stabilit... dar aia cu simbolurile poate ne ajuta sa intelegem mai bine.

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

E clar...scrie si in poza pe care ai facut-o telefonului fratelui tau: "Este disponibila o actualizare software". Tu ai pe telefon Android 11 cu OneUI 3.0 el are inca Android 10 cu OneUI 2.5 (sau cat era inainte). Difera pictogramele/icoanele, difera si nuanta de culori intre cele 2 versiuni Android. 

Uite cum ai tu ceasul dispus mai mare si central cand dai in jos quick settings si uite cum este la el mai mic, aliniat in stangasi mai sus. 

La tine numele si poza ta sunt mai mari si pe prima linie inainte de restul setarilor, la el este doar o pictograma mica in dreapta in partea de sus a ecranului de setari. In fine, diferente sunt multe dar asta e cauza. Fa-i update la telefon si vor fi la fel

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
AnaRA
Explorer
Opțiuni
da, am uitat sa ma uit , era foarte clar, mutumesc de raspuns!
0 Aprecieri
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Tu ai Android 11, el are Android 10.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ma bucur ca s-a clarificat! 
Sa va bucurati de telefoane si sa reveniti cu pareri dup.a ce le folositi cateva zile 🙂

CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Inca ceva, sterge pozele din postare, iti apare mailul acolo. Cel putin poza numarul 3. Mare grija cu asta pe viitor, altfel te trezesti cu mailuri de la admiratori.