Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zrzut ekranu

(Temat utworzony: 06-04-2021 11:44 PM)
2684 Wyświetlenia
Macjej
Journeyman
Opcje
Witam, po aktualizacji galaxy a40 do androida 11 i one ui3.1 nie działa robienie zrzutu ekranu przez przycisk wł/wył + ściszanie. W ustawieniach jest opcja "zrzut ekranu" po wejsciu  niby wszytsko jest ustawione tak jak ma być ale jedyna opcja zrobienia zrzutu jest przez przesuniecia dłonią po ekranie nie da się zrobić tego przyciskami. Ktoś ma te opcje?
5 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Korzystam z innego modelu (S21 Ultra) z One UI 3.1 i nie mam żadnych problemów z wykonywaniem zrzutów ekranu za pomocą kombinacji klawiszy - jednoczesne, krótkie przytrzymanie przycisku zmniejszania siły głosu oraz zasilania. Czy próbowałeś wyłączyć oraz ponownie włączyć telefon?

Macjej
Journeyman
Opcje
Dostałem informacje na czacie żeby przywrócić ustawienia fabryczne, spróbuje i zobaczymy. Dzięki za odpowiedz, na moich A50,A51 i A71 też działa normalnie pozdrawiam
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Macjej  Nie ma potrzeby przywracać do ustawień fabrycznych jedynie trzeba szybko jednocześnie nacisnąć oba klawisz tak mam w A21s.

Macjej
Journeyman
Opcje
Przywrócenie tel do ustawień fabrycznych pomogło, zaczęło reagować na przyciski. Dzięki
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Super, że udało się rozwiązać problem, jakby problem zaczął znów występować to pisz.