Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zablokowany samsung A8

(Temat utworzony: 15-11-2021 10:55 PM)
254 Wyświetlenia
Jacobs91
Journeyman
Opcje
Witam
Takie pytanko do Was :winking-face: ..żona zablokowała sobie samsunga A8. Nadała kombinacje tak niefortunnie ,że zrobila to za szybko i nie ma pojecia jaka ona była. Oczywiście serwis powiedział wprost ,że reset telefonu ew.jakis koszt ok 1600zł za odblokowanie.
Aplikacji samsunga members nie posiada.

Jest szansa aby ktos podpowiedział co z tym fantem? Za duza wartość ma telefon w środku aby go formatować.
8 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@Jacobs91 Czy urządzenie było zalogowane do konta Samsung ? 

Jacobs91
Journeyman
Opcje
W tym problem...,że nie.
Telefon ma juz ponad 3 lata ja sam ost dowiedzialem sie u siebie w A70 ,że takie coś jest i mam ale żona nie miala.. jeden sposób to reset ale szukam jeszcze innych rozwiązań..
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jacobs91  jeżeli urządzenie nie było zalogowane na konto samsung i nie korzystało z Find My Mobile to ciężko będzie coś wymyślić. Jedynie właśnie serwis.

analyzer65
Troubleshooter
Opcje
Nie ma nic typu odblokuj przez Google?
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jest strona Google do odnajdowania urządzeń, ale nie widzę tam opcji odblokowania telefonu.

Znajdź moje urządzenie (google.com)
https://www.google.com/android/find

Jacobs91
Journeyman
Opcje
Tak tez myslalem no nikt wczesniej o tym nawet nie pomyślał aby takie cos zastosować. Tu nie chodzi o telefon a sama zawartość nie wiem gdzie szukac pomocy. Autoryzowany samsung podał cene 1600zl🤭
Jacobs91
Journeyman
Opcje
Nie ma nic bo nic wcześniej nie bylo ustawione a tak wg to stary model a8.
Jacobs91
Journeyman
Opcje
No to zostaje reset telefonu myslalem ,ze a kij w mrowisko będzie jakis sposób...