Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Update-ul de securitate August 2013 si Watch 3

(Subiect creat la: 03-09-2023 11:45 PM)
194 Vizualizări
net4u
Apprentice
Opțiuni
Salutare,

A mai observat cineva ***** update-ul de securitate August 2023 (in cazul meu Galaxy A54, dar nu cred ca e important), o functionare precara a unui Galaxy Watch 3?
Mai concret (exceptand functia de EKG, care nu mai functioneaza de mai bine de un an), masurarea automata a pulsului si stresului nu mai functioneaza, masurarea somnului a devenit o chestie de noroc, uneori nici masurarea tensiunii nu se finalizeaza.
Masurarea pulsului mai merge doar in timpul unui exercitiu, sau in mod manual.

6 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Nu cred ca este de la update, mai ales ca zici ca nici EKG-ul nu merge de mai multa vreme. Incearca sa ii dai la ceas o resetare la valori din fabrica.

0 Aprecieri
net4u
Apprentice
Opțiuni
Am dat 3 resetari. Problema cu ekg-ul e cunoscuta de mult in forumurile de lb. engleza, aia nici nu ma mai intereseaza.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Si nici pe ceas nu iti arata cat ai dormit pe widgetul de somn?

0 Aprecieri
net4u
Apprentice
Opțiuni
Nu. Masoara aleator, de ex. 3 nopti din 7. La fel si masurarea continua a pulsului si stresului: x zile din 7. Masoara doar manual sau automat atunci cand fac sport.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Asta e ciudat. Incearca sa stergi cache-ul la aplicatia Samsung Health. Desi in mod normal daca problema ar fi fost pe telefon, ceasul tot ar fi trebuit sa arate cat timp ai dormit, chiar daca nu arata grafice si alte informatii. Daca nici asa nu merge, poti incerca sa resetezi ceasul, sa stergi datele (clear data) la Samsung Wearable, Samsung Health si Samsung Health Monitor.

0 Aprecieri
net4u
Apprentice
Opțiuni
Am facut toate astea. Azi a fost un update Samsung Health. Sa vedem cum se comporta pana maine.