Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Trecerea de la Galaxy A51 la S25 Ultra

(Subiect creat la: 23-01-2025 12:17 AM)
245 Vizualizări
RobertNick
Explorer
Opțiuni
Salut! Am un galaxy A51 și cred ca trebuia sa fii făcut demult trecerea la un A55 5G, dar am zis să mai aștept puțin ca poate vin alte modele mult mai bune, și nu prea știu ce să fac, să fac trecerea la un galaxy a56 sau să-mi iau un Galaxy S25 Ultra mi se pare o rușine din partea Samsung ca nu au pus 16 gb ram. Ce să aleg!?
13 Răspunsuri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, dacă ai buget pentru S25 Ultra, clar mergi pe acesta.
Este de 1000 de ori mai bun decât A55.
Atât pe performanță cat și design, plus ca primești 7 ani de actualizări software, dacă nu cumva vor modica sa primească și mai mult intre timp, asta rămâne de văzut, dar oricum este suficient și atât.
NeaguNorbertRoland
Helping Hand
Opțiuni
Salutare! Să alegi ceea ce dorești. Însă 12 GB este extrem de suficient ( părerea mea ) S25 Ultra este superior chiar și precedentul său. Ecranul antireflexie, bateria, construcția. Este perfect, frumos și lucios. Orice vei alege ,o să fie bine . Contează să te bucuri de ea și sa fi fericit! 😊🙏
EmilianN
Community Manager
Opțiuni
Daca bugetul nu este o problema, S25 Ultra este cea mqi buna alegere pe care o poti face. Iti ca usura viata in mai multe moduri decat iti poti imagina.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
S25 Ultra fără discuții! O să simți cu adevărat upgrade-ul dacă faci trecerea de la A51 la S25 Ultra.
Opțiuni
Salutare,
Alegerea iti apartine.
Daca bugetul iti permite sa faci trecerea la S25 Ultra nu ezita sa nu faci lucrul acesta, este un telefon perfect din toate punctele de vedere. Diferentele dintre A55 si S25 Ultra sunt de la cer pana la pamant.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Intre seria A si seria S nu prea ai ce comparatii sa faci. Seria S este mult peste A  la performanta (dar si la pret 🙂 ). Care dintre ele este potrivit pentru tine doar tu poti decide in functie de nevoile tale si de buget. Sa cumperi un S si sa ai nevoie doar de un A, sunt bani aruncati, sa cumperi un A si sa ai nevoie de performantele/functiile unui S sunt bani aruncati+multe frustrari 🙂.

Cei 12 GB de RAM sunt mai mult decat suficienti si o sa fie inca destul de mult timp de acum incolo. Android functioneaza complet diferit fata de versiunile vechi de Windows (la care se raporteaza  toata lumea cand vine vorba de RAM).

Sfatul meu este sa iti treci intr-o lista tot ce ai vrea de la un telefon, cat de dispus esti sa renunti sau sa platesti pentru acea caracteristica, compari apoi listat ta cu specificatiile celor doua modele si apoi decizi. Poti vedea teste si comparatii pe net. Asa o sa fi sigur ca ai cumparat modelul potrivit si nu o sa regreti nimic dupa ce il cumperi.

RobertNick
Explorer
Opțiuni
Se simt diferențe dacă faci trecerea de la 12GB la 16GB Ram?
izabelmari
Voyager
Opțiuni
O sa trec la Samsung galaxy a72 la iphone 16 plus și Samsung galaxy s25 ultra la mine?
melly4
Voyager
Opțiuni

16 Plus ?!! poate 16 Pro si 25 Ultra! din cat am citit si eu 16 plus stiu ca vine cu 60Hz refresh rate la display si nu cred ca are nici LTPO!

izabelmari
Voyager
Opțiuni
Ambele telefoane roz iphone 16 plus si Samsung galaxy s25 ultra sunt bune pentru mine doar diferă display rate refresh, camere foarte bune pe poze și filmările e ok sunt frumoase feminine ambele telefoane roz iphone 16 plus și Samsung galaxy s25 ultra?
melly4
Voyager
Opțiuni

Ok daca asa iti plac tie gusturile nu se discuta . Da e frumos pe rozul acela aprins ! mie personal nu mi plac telurile mari eu as fi mers pe ip16 roz si S25 Vanilla cele mai micute variante de 6.1 respectiv 6.2!!! toate cele bune !

AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
Mai bine recomand seria Honor eu de la A51 am trecut la honor 200 merge foarte bine fata de samsung am mai avut un s20fe merge greu rau si lam dat la schimb
melly4
Voyager
Opțiuni

Honor un fel de H....ei "rebrenduit"! in nici un caz nu este pe gustul meu !!! eu as paria mai bine pe Adroid Stock mai mult decat pe skin uri chinezesti cum sunt la xiaomi ,op.., vi.... !!!