Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Telefonul se încălzește cand folosesc tiktok.

(Subiect creat la: 06-05-2022 10:18 PM)
842 Vizualizări
costel5837
Troubleshooter
Opțiuni

image

Telefonul meu galaxy a52s 5g se încălzește destul de tare pe tik tok si asta este de la android 12, dacă îi dau o resetare il v-a ajuta?
Chiar mă enervează și autonomia la fel.... 
9 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

O resetare este recomandata, mai ales dup.a actualizari majore de sistem. Vezi cum se comporta dup.a.

Nu uita sa faci back-up.

costel5837
Troubleshooter
Opțiuni
Mulțumesc de răspuns, sincer nu i-am dat nici-o resetare până acum, am dat doar ștergere la wipe cache partition atât.
Dar cu o resetare sper sa se rezolve aceste probleme (doar acestea ma deranjează in rest este super) și sper să nu-i dau degeaba resetarea. 🙂
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. O adăugare as avea la cele precizate de tine. Tik tok este o mare consumatoare de energie a bateriei, de asemenea ia în calcul că s-ar putea ca și aplicația respectivă să nu fie tocmai conformă cu sistemul de operare Android 12, nefiind întocmai optimizată pentru modelul telefonului tău de se încălzește. Baftă 🙏
costel5837
Troubleshooter
Opțiuni
Da, ce mai probabil aplicația tik tok nu este conformă cu sistemul de operare Android 12, si într-adevăr este o aplicație consumatoare, dar pe Android 11 nu se încălzea telefonul.
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Te cred. Mai depinde cum am spus și de cei ce administrează respectiva aplicație să fie conformă cu Android 12. Baftă și ai grijă cu Tik tok. Baftă 🙏
costel5837
Troubleshooter
Opțiuni
Mulțumesc mult!
galaxyaa14
Helping Hand
Opțiuni
Tik tok consuma mult și cred ca și instragramul
0 Aprecieri
AlexandruOctavian231
Helping Hand
Opțiuni
Am testat azi să văd cum merge tik tok și merge chiar mai bine decât pe android 11 ,am a 71 android 12 .
0 Aprecieri
AlexandruOctavian231
Helping Hand
Opțiuni
Și nici nu se încălzește telefonul.
0 Aprecieri