Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Telefon A10 cu mufa deteriorata. si optimizare.

(Subiect creat la: 12-03-2021 11:31 PM)
454 Vizualizări
Laurentiu97
Explorer
Opțiuni
Salutare Nembrii Samsung,am un telefon a10,care incarcatorul original este deteriorat,era in stare buna de functionare,cand misc umpic incarcatorul imediat isi revine,ce pot face sa il pot repara? Si cum pot sa imi optimisez telefonul,sa nu imi consume atat de multa baterie,nu tin aplicatiile deschise,dar tot consuma,sper sa ma puteti ajuta o seara faina. 

image

0 Aprecieri
16 Răspunsuri
DenisCristian
Helping Hand
Opțiuni
hey nu mai fac bine legatura firele , dacă te pricepi și nu vrei sa îți iei altul poti sa îl tai în zona cu problema și sa legi firele după care le izolezi (pe riscul tau), dacă nu sti mai bn foloseal asa sau iati unul nou, cât despre aplicații încearcă un wipe cache partition sau șterge memoria cache la fiecare app în parte
Laurentiu97
Explorer
Opțiuni
decat sa risc mai bine il folosesc asa in starea asta,niciodata nu am patit asta,telefonul il am de ceva timp.
0 Aprecieri
Laurentiu97
Explorer
Opțiuni
oricum iti multumesc pentru sfat
0 Aprecieri
Laurentiu97
Explorer
Opțiuni
sau pot sa iau unul nou tot original daca gasesc
0 Aprecieri
DenisCristian
Helping Hand
Opțiuni
daa, sigur găsești, eu ți-am spus ce făceam eu inainte😂😂, cauta pe emag
0 Aprecieri
DenisCristian
Helping Hand
Opțiuni
se întâmplă dacă îl pui telefonul cumva apăsat pe încărcător, de ex , dacă îl ai la încărcat și sprijini încărcătorul de burta și nu îl mai ții sus, sau telefonul pe birou ridicat și cu partea cablului de pe masa în partea mufei (chiar nush cum sa explic dar cred ca ai prins ideea, dacă nu adu-mi aminte mâine și pun o poza cu un tel mai vechi ca sa îți dai seama!) faza e ca asa se întâmplă la toate chiar și la casti dacă le ții îndoite la capătul lor , eu am pățit de multe ori dar cu reparatul încărcătorului ,(la casti nam încercat) am făcut și mergeau f bine după , dar la modelele astea mai noi nam mai încercat, adică îmi iau direct alt incarcator sau cablu și nu ma mai complic
0 Aprecieri
PVASI
Voyager
Opțiuni
Salut cablu de alimentare e rupt îți atașez o poză unde se rupe

20210313_074702_123.jpg

0 Aprecieri
Lucian17
Helping Hand
Opțiuni
Salut! trebuie schimbat cablu, iar pentru optimizare, un clear cache ar putea sa ajute sau factory reset / resetare la setarite initiale, ***** un back-up complet, preferabil cu Smart Switch pe un calculator.
Laurentiu97
Explorer
Opțiuni
o sa incerc sa iau un alt cablu,luna asta.
0 Aprecieri
PVASI
Voyager
Opțiuni
Daca vrei sa cumperi cablu s-au încarcator ai grijă ce cumperi îti dau doua exemple ce am pățit eu tot cu cablu la un j5 am cumparat un cablu pentru încarcatorul original îmi arata ca încarca dar nu încarca 10% în 4-5 ore si am renuntat la cablu apoi am cumparat din magazin un încarcator samsung si tot la fel bagam telefonul la încarcat si nici în 10 ore nu încarca 100%.Nici în magazine nu mai gasesti nimic original.Numai la SAMSUNG gasesti orice pentru telefon original.
0 Aprecieri
Laurentiu97
Explorer
Opțiuni
problema rezolvata,o izolat tata cablu

Screenshot_20210313-083644_One UI Home.jpg

PVASI
Voyager
Opțiuni
Si eu tot A10 am îti atașez o poza să vezi o încarcare cu un cablu care nu e original.

Screenshot_20210313-084736_One UI Home.jpg

0 Aprecieri
Laurentiu97
Explorer
Opțiuni
0 Aprecieri
DenisCristian
Helping Hand
Opțiuni
cam asa e prețul, dar iti ia vreo 15-20 lei la livrare:) ar veni vreo 60 lei
0 Aprecieri
Lucian17
Helping Hand
Opțiuni
Trebuie sa schimbi cablul, nu incarcatorul. Nu arunca banii aiurea.
0 Aprecieri