31-03-2024 11:18 AM
Dzień dobry wszystkim
Posiadam Samsung A13 I mam następujący problem
Wczoraj telefon chodzil ok, ale w polowie dnia zaczął chodzić bardzo wolno (żeby wyjśc z aplikacki musiałem bardzo długo i mocno naciskać przycisk wstecz (Strzałke lub centralny przycisk) i mozolnie chodzio, jako wychodziło, ale strasznie wolno, a kilka minut po tym, wogule telefon/ekran sie zaciał, i zamiast wyjsc z apikacji, zostało na szarym ekranie (Ekran ktory czasami sie pokazuje jak wchodzi sie do aplikacji zanim aplikacja sie wzbudzi) i tak już jest od wczoraj.
Dzwięk działa (jak dzwoni, lub coś przyjdzie to słychać ale nie można zobaczyć od kogo, ani sprawdzić)
Przycisk back (Ktory jako jedyny cały czas jest) reaguje na dotyk (Jest wibracja)
Tak, podłonczyłem telefon do ładowarki i zostawiłem na pare godzin myśląc że to pomoże.
31-03-2024 11:24 AM
@BrKal Dzień dobry
W tej sytuacji zalecam Panu wykonanie poniższej instrukcji.
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn... - należy zwrócić uwagę, by wybrać opcję Wipe Cache Partition.
Takie czyszczenie pomaga usuwać problemy związane z pracą urządzeń. Jest ono bezpieczne dla danych, a usuwa jedynie dane z pamięci podręcznej, eliminując przy tym błędy systemowe. Jest to opcja zalecana do wykonania co jakiś czas dla zwiększenia płynności pracy telefonu.
Zasady wejścia w tryb recovery:
31-03-2024 01:00 PM