Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Supraincalzire A52s 5G

(Temat utworzony: 07-09-2024 09:17 AM)
247 Wyświetlenia
danu0
Journeyman
Opcje
De curand mi am achizitionat acest telefon,acesta mergea excelent.dupa cateva zile am i am facut update si am trecut la android 14 cred ca din acea perioada a inceput sa se incalzeasca foarte tare cand era la incarcat incarcatorul este de 25 V deci nh este o problema apoi a inceput sa se supra incalzeasca in jocuri in primele 5 7 minute deja se simtea incomfortabil la degete si chiar cand nu ma jucam si stateam pe youtube sau instagram discord etc. Acesta se incalzea destul de tare.am incercat cam tot ce se puteam.de la oprirea GPS ului cand nu este folosit trecand de la 120 hz la 60 hz luminozitatea in permanenta mica si orice am mai gasit ca se recomanda pentru telefon. Nimic nu a rezolvat problema,am vazut ca au mai fost cazuri asemanatoere la A52.daca stie cineva va rog sami spuneti.
24 Odpowiedzi
Constantin333
Helping Hand
Opcje
Îi aștept pe cei care zic că update urile sunt bune și au scop bun sa mai comenteze. Nimeni nu își dă seama ce strategie de marketing bună este și cât sunt prostiți pe calea aceasta. Daca era așa bun telefonul, din ce mai trăia Sumung? Logic că singura soluție este să îl degradeze treptat ca utilizator să își dea seama că trebuie să își achiziționeze altceva! Ați uitat cazul din Franța cu iPhone 12? De la un update care a micșorat durata de viață a bateriei s-a ajuns in instanță și ulterior la măsuri drastice pentru companie!

Din păcate, numai pe această comunitate sunt destui useri care au sesizat această problema, " după update bateria se descarcă repede, se încinge, pierdere semnal etc" n și n motive.. dar în schimb răspunsuri de tip copy paste de pe net sau de chat AI este plina comunitatea...
danu0
Journeyman
Opcje
Am spus si mai sus am facut tot ce am putut si tot ce se recomanda nimic nu sa remediat
0 Like
Constantin333
Helping Hand
Opcje
N-ai ce sa mai remediezi, update ul este defapt o operație cu scopuri comerciale! Dacă l-ar lansa din start cu erori și probleme nici Gaia nu l-ar mai cumpăra... N-ai decât să încerci o resoftare într-un service sau downgrade:⁠-⁠\
Vlad1981
Legend
Opcje
😁😁😁😁
Vlad1981
Legend
Opcje
Poate are telefonul ceva
Vlad1981
Legend
Opcje
Am A52s de doi ani si jumatate si i-am dat toate actualizările posibile si nu are nimic! Actualizările sunt bune si nu fac rău telefonului, ci din potrivă. E cea mai mare prostie să spui că actualizările fac rău!
Constantin333
Helping Hand
Opcje
Nu este prostie, ia-o logic. Daca telefoanele ar fi perfecte și nu s-ar strica de nicio culoare, ce profit ar face Samsung? Asta înseamnă că tu vei tine acel telefon până se strica din moment ce este "perfect", după gândirea ta, vei primi actualizări și totul va merge bine până la sfârșitul vieții. Ai să vezi că nu va fi așa
Vlad1981
Legend
Opcje
De ce primim actualizarile? Pentru a remedia erori, a aferi securitate sporită telefonului, pentru a adauga functii noi si pentru a-l face mai durabil. Treaba asta o fac toti producătorii, să știi! Samsung oricum face profit pentru că scoate an de an telefoane noi, indiferent că ți se strică tie sau nu telefonul. Nu de proști ne dau actualizările! Fă bine și actializează-ți telefonul si nu mai crede verzi si uscate că vezi Doamne se stricâ telefonul că Haplea a incurcat-o. Au incurcat-o de deștepți ce sunt!
Constantin333
Helping Hand
Opcje
Și eu am s23 ultra și nu am probleme, îl actualizez, dar până la acest s23 ultra care sa nu aibă probleme după update uri, m-am ars cu alte 3 telefoane Samsung! S10 lite, S21 FE și S22 ultra! Toate au avut aceleași probleme! După update de regulă, o luau razna! Eu vorbesc din experiența mea, nu povesti.. și am stat eu cât și alți useri am ajuns la concluzia că îți dă cu o mână și cu alta îți ia. Ai auzit de povestea lui Mercedes W123 aka Cobra din 1976? Îți recomand să o citești daca n-ai făcut o și vei înțelege ce vreau eu sa zic! Salut și succes!
Vlad1981
Legend
Opcje
Se poate intampla, dar tot cei de la Samsung se pot sesiza si să mai dea o actualizare care să remedieze probleme
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Am un S22 simplu si dupa un update de soft, la 11:00 fix, in fiecare zi, suna tonul de apel dar fara sa apeleze cineva. A fost nevoie sa ii dau restart din fabrica
Vlad1981
Legend
Opcje
Si nu s-a remediat problema?
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Problema s-a remediat, dar multe documente si poze s-au pierdut....
0 Like
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opcje
De asta trebuie făcut backup des indiferent unde ai stocate fișiere importante. Orice se poate întâmpla și oricând, de la o eroare până la distrugerea fizică a telefonului (îl scapi pe jos de exemplu), furt, defecțiune hardware... Iar metode de backup sunt multe: cloud, pc/ laptop, stick, HDD portabil, NAS. Poți să folosești sincronizarea, backup automat, smart switch, copiere directă.

Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
De asemenea la Samsung A71 au dat un update care a afectat placa de baza, existand 2 telefoane a71 cu doua arhitecturi diferite. Mii de telefoane a71 au ajuns in service-uri pentru schimbul placii de baza
Constantin333
Helping Hand
Opcje
De menționat că în unele regiuni s-a recurs la despăgubiri pentru daunele create.
danu0
Journeyman
Opcje
Oare daca il duc la garantie se poafe face cv ?
0 Like
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opcje
Pune un screenshot din modulul Thermal Guardian, din Good Guardians să vedem cât de tare se încălzește, și unul cu utilizarea procesorului.
Vezi aici cum.
https://eu.community.samsung.com/t5/aplicații-și-servicii/good-guardians-ghid-de-utilizare-p1/td-p/1...
Oricum, dacă folosești telefonul în timp ce se încarcă este normal să se încălzească mai tare pentru că pe lângă încărcarea în sine, produce căldură și procesorul, ecranul, amplificatorul de semnal...
În plus bateria are ceva vechime (chiar dacă este nou, a fost fabricat cu ceva timp în urmă).
Depinde și ce aplicații ai instalate și ce rulează în fundal.
danu0
Journeyman
Opcje
Nu l am folosit niciodata la incarcat si am pus sa se opreasca din incarcare cand ajunge la 100%
0 Like
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opcje
Atunci am înțeles eu greșit din ce ai scris în postare. Încărcarea se oprește oricum singură când ajunge la 100%, nu trebuie să faci nimic pentru asta.
Pune totuși acele screenshot-uri. Pe pagina cu graficul pentru procesor ai o opțiune să afișezi și temperatura, și dacă atingi un punct roșu de pe grafic îți arată primele 5 procese care utilizau procesorul în acel moment.