Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Suport Software A52s 5G

(Subiect creat la: 10-05-2022 12:22 PM)
499 Vizualizări
Borsecului
Navigator
Opțiuni
Salut, am un A52s 5G si am o intrebare. Dacă telefonul initial a fost lansat cu Android 11 si va primi pana la maxim Android 14, telefoanele A52s 5G preinstalate cu Android 12 vor primi pana la Android 15?
1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu. Vor primi tot pana la 14. Se primesc 3 actualizari majore de la versiunea cu care a fost lansat dispozitivul. Nici nu ar putea scoate versiuni majore ulterioare doar pt anumite telefoane A52s si pe restul sa nu se instaleze.

Un update se lanseaza pt toate terminalele de acelasi model si CSC la un mom dat

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

16 Răspunsuri
floppa_
Pioneer
Opțiuni
Nu, ca tot acelasi model e
0 Aprecieri
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu. Vor primi tot pana la 14. Se primesc 3 actualizari majore de la versiunea cu care a fost lansat dispozitivul. Nici nu ar putea scoate versiuni majore ulterioare doar pt anumite telefoane A52s si pe restul sa nu se instaleze.

Un update se lanseaza pt toate terminalele de acelasi model si CSC la un mom dat

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Borsecului
Navigator
Opțiuni
Păi și dc ei au zis ca primesc pana la 14 daca au 4 updateuri majore?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Am gresit eu, primesti 3 nu 4 la A52s. 4 actualizari primesc alte modele de telefon. Am corectat in postul meu intial ca sa nu existe confuzie

Focus08
Helping Hand
Opțiuni
Telefoane mai slabe decat A52s care o sa primeasca 4 update-uri de soft? Care sunt alea?
0 Aprecieri
Teodora
Troubleshooter
Opțiuni
Niciunul, doar flagships-urile vor primi (momentan)
0 Aprecieri
Focus08
Helping Hand
Opțiuni
Stiu,dar domnul care a postat a spus intr-un comentariu,pe care l-a sters aparent,ca alte telefoane mai slabe decat A52s primesc 4 actualizari majore,ceea ce este imposibil.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ca sa nu existe nicio confuzie (in caz ca de mine era vorba)....eu am spus ca "4 actualizari primesc alte modele", nu am spus ca ar fi modele mai slabe. Daca s-a inteles asta, imi pare rau, ma refeream in general la flagship-uri seria S22 etc. nu la modele mai slabe ca A52s. Nu stiu modelele de anul acesta (seria A cu...3 in coada) daca primesc 4 si modelele din gama de jos

0 Aprecieri
Focus08
Helping Hand
Opțiuni
Ti-am dat tie tag din gresala.Cel care a creat postarea initiala a zis intr-un comentariu,pe care l-a sters,ca exista modele mai slabe decat A52s primesc 4 actualizari de soft.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Aaaa... Am inteles acum. Nevazand postarea lui am fost un pic confuz 🤣

david240
Big Cheese
Opțiuni
Telefoane care știu eu cu au 4 ani actualizări sunt:Seria S22 și S21 Fe,A53/A33 și A73
0 Aprecieri
Teodora
Troubleshooter
Opțiuni
Ai dreptate, cred ca acestea au fost adaugate mai recent pe lista, nu imi amintesc sa fi fost pana acum
0 Aprecieri
david240
Big Cheese
Opțiuni
A53 și A73 când au apărut și zicea ca o sa aibă 4 ani de actualizari
0 Aprecieri
Focus08
Helping Hand
Opțiuni
Scuze,nu tie am vrut sa iti dau tag.Am vrut sa dau tag celui care a postat.
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Primești trei actualizări software majore și patru de securitate.
alexx13
Journeyman
Opțiuni
Deci android 14 o sa fie ultimul sa inteleg
0 Aprecieri