Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Sugestie Une Ui 5.0

(Subiect creat la: 11-10-2022 10:13 AM)
431 Vizualizări

Am și eu această problemă

Vlad1981
Legend
Opțiuni
Cred ca mulți dintre utilizatorii Samsung își doresc o tastatură mai mare  puțin și nu așa inghesuită odată cu noul Ui. Știu ca se poate mări din setări dar nu îmi place.  Nu ar strica o ajustare a tastarurii, zic!
17 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Eu zic sa incerci Gboard si SwiftKey. Sunt alternative foarte ok.

Daca nu, vedem ce modificari o sa aduca Samsung la tastatura lor.

Vlad1981
Legend
Opțiuni
Salut! Prefer sa aștept!
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Din pacate, nu vor fi aduse modificari substantiale la aspectul/dimensiunea tastaturii Samsung in OneUI 5

Totusi nu inteleg de ce ai nevoievde mai mult de atat la size si lettersScreenshot_20221011_120002_Samsung Keyboard.pngScreenshot_20221011_115945_Samsung Keyboard.png

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Pentru ca față de alta mărci tastatura e inghesuită, pe când pe Xiaomi sau Huawei e mai aerisită! Am mărit în trecut tastatura din setări dar parcă nu e ca și cum ar fi retușată
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
P. Ai uite mai sus poze... E jumate din ecran. Cat o vrei?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Dacă ar fi ca cea de la Huawei ar fi ideal
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu stiu cum este si pana acum nu mi-ai spus diferente. Cea de sus este mare,.... Ce are huawei in plus? Samsung o face într-un fel, Huawei in altul. Nu stiu daca vreau o tastatura ca cea Huawei. Probabil sunt mult prea putine solicitari de genul asta pt a impune schimbari

Vlad1981
Legend
Opțiuni
E mai bine spatiata pe Huawei după părerea mea!
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Am inteles. Nu te pot contrazice, este un aspect subiectiv ce tine de preferintele fiecaruia. Cu atat mai mult cu cat suntem obisnuiti cu tiparele si nu ne placevsa iesim din zona de confort. Daca ne-am obisnuit cu o tastatura (spre ex) vom avea tendinta sa comparam oricare alta cu ea si sa facem diferente. Cine a utilizat intotdeauna tastatura Samsung nu va simti nevoia de o spatiere diferita dar cine vine de ex de pe Huawei, sau Apple va simti nevoia de ceva similar. Nu cred ca exista un produs sau tastatura care sa satisfaca pe oricine. Folosim ce ni se pare mai aproape de idealul pe care ni-l dorim. Eu personal folosesc SwiftKey, am incercat si Gboard sau Samsung dar nu m-am inteles la fel de bine cu ele si fortandu-ma cateva luni sa le folosesc torusi, am constatat o scadere in productivitate datorita diferentelor....asa ca am revenit la SwiftKey. Pentru tine, se pare ca punctul ideal este dat de modelul tastaturii Huawei, daca nu vei gasi ceva similar cred ca va trebui sa te obisnuiesti cu alternativele existente

cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Da, SwiftKey for life! După ce o folosești o perioada sugestiile pentru cuvântul următor sunt geniale.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Posibil spatiul dintre litere sa fie mic la Samsung fata de Xiaomi,Huawei.
Poti incerca keyscafe (modul de la goodlock,nicelock) Poti face tastatura cum vrei tu
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
De ce nu ii apare la comentarii ceea ce scrie lui NaikkoN?Screenshot_20221011-124125_Samsung Members.jpg
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

O sa verifice @EmilianN.

@NaikkoN stai pe faza :-))

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
O avea ban temporar 🤣

Glumesc. Este probabil o probl tehnica ce va fi rezolvata

NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Am reinstalat aplicatia , sa vad daca sa rezolvat . Nu e prima data
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
@NaikkoN incearca sa postezi din browser pe WEB asa cred ca iti va merge

NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Gata m-a rezolvat "boss-ul" Emilian