Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Stocare poze

(Subiect creat la: 04-11-2024 06:42 AM)
115 Vizualizări
ryomedia
Pioneer
Opțiuni
Daca imi stochez pozele in google photo imi vor aparea in galerie? 
Pe ce trebuie sa stochez ( cu plata / sau fara ) pozele pentru a imi aparea in galeria telefonului.
9 Răspunsuri
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Da,cu siguranță !
Mădălina_
Legend
Opțiuni
Da, vor apărea (îți las un exemplu mai jos). Le poți stoca în Google Foto, asta dacă nu vrei să plătești. Eu am undeva la 4.700 de fotografii în Google Foto, sau mai poți folosi un card SD.1730697063101.jpg1730697063135.jpg
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Eu am mai zis odată că pozele mele sunt la tine, te-am prins!😁😁😁
Mădălina_
Legend
Opțiuni
😂😂
BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
daca telefonul nu are card...da poti folosi google photo...daca ai multe poze...treb sa si platesti spatiul..., eu de ex folosesc onedrive.....si imi apar in galerie...sunt multumit...mi-am cumparat 1TB...
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Google Photos este și o aplicație și cloud-ul Google. Dacă pozele sunt stocate și local le vei vedea și în aplicația Google Photos și în Galeria Samsung, dar dacă pozele sunt în cloud în Galerie nu apar.
Galeria Samsung folosește pentru stocare OneDrive.
Dacă ai poze importante, este recomandat să le stochezi în mai multe locuri (cloud și un Hdd etern de exemplu) pentru că oricând poți să le pierzi dacă sunt într-un singur loc.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Da, o sa apară și in galerie, pentru ca Google Photo va fi sincronizat cu galeria telefonului.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Ai 15 gb de stocare gratuit in google photo iar daca ii termini nu se mai face backpack la pozele care le ai, inclusiv pe whatsapp. Daca vrei mai mult spatiu (100gb) platesti 95 de lei pe an in primul, după care 100 pe an, sau lunar 2, 50 in prima lună si apoi 10 lei pe lună
BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
e mai scump google photo dupa mine...eu dau 23 lei pe luna pt 1TB la onedrive...si deja am ocupati 200Gb , la google nu au 1TB si 2 e prea mult lunar...acum depinde cat are nevoie fiecare
0 Aprecieri