Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyblakłe kolory

(Temat utworzony: 27-06-2024 10:55 PM)
618 Wyświetlenia
Sebson03
Apprentice
Opcje

Witam, mam problem z galaxy a22. Automatycznie kolory robią się wyblakłe, a kiedy zasłonię czujkę u góry ręką znów wraca do normy, tak jakby pod wpływem swiatla ekran robił się wyblakły. Szukałem w ustawieniach ale nic nie znalazłem. Wie ktoś jak to wyłączyć?

0 Like
50 Odpowiedzi
nalldavid751
Journeyman
Opcje
Dzień dobry, 
chciałem się zapytać, dlaczego ekran w Samsung A55 jest bardzo "mdły". Kolory są bardzo blade. Na forach ludzie opisują ten sam problem. Reset fabryczny i zmiana ustawień nic nie dają. Czym jest to spowodowane? Proszę o pomoc.
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, bez filmiku lub ewentualnie zdjęcia nie jesteśmy w stanie stwierdzić, co dokładnie się dzieje. Proprosimy o zdjęcie i zdecydujemy co dalej
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@nalldavid751, odsyłam do mojej wypowiedzi w tym wątku: https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-a/wyblak%C5%82e-kolory/m-p/10011986/highlight/true#...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

nalldavid751
Journeyman
Opcje
Również doświadczam takiego efektu.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@nalldavid751, zgodnie z informacją, którą podesłałem, musimy cierpliwie poczekać na aktualizację.

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

bliss867
First Poster
Opcje
Mam to samo w swoim a55 ,myślałem że to kwestia ustawień ale niestety nie.Ustawienia identyczne jak w a71 i kolory blade.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@bliss867, musimy poczekać na stosowną aktualizację do tego modelu: https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-a/wyblak%C5%82e-kolory/m-p/10011986/highlight/true#...

Witaj na Forum Samsung!

Ralfik1234
First Poster
Opcje
PrzemekM miałeś rację miałem tak samo trzeba wyłączyć korekcję kolorów. Na razie jest ok.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ralfik1234  Super :smiling-face:

0 Like
Ralfik1234
First Poster
Opcje
Dzięki zmieniłem telefon i po aktualizacji tak się zrobiło teraz jest ok .Dzięki za info.
0 Like