Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Sms "credit insuficient pentru a trimite mesajul"

(Subiect creat la: 26-01-2022 03:52 PM)
6197 Vizualizări
nicolasțintea
Explorer
Opțiuni
Buna ziua, am un samsung A12 pe care il folosesc de o saptamana. Inca de la prima utilizare primesc multe sms-uri de la Notificare cu textul "Creditul existent este insuficient pentru a trimite mesajul." Care ar putea fi problema? Credit am, extraoptiunea este valabila, mesaje in curs de trimitere nu am. A intampinat cineva aceasta situatie? Care este solutia? Multumesc!
0 Aprecieri
1 Soluţie
Soluţie
PACRi
Maestro
Opțiuni
Primesti in continuare pentru ca nu ai credit pe cartela...
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

28 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Poti incerca sa tii apasat pe aplicatia de mesaje, info, storage si sa dai un clear cache din partea de jos. Grija sa fie clear cache si nu clear data (clear data iti va sterge si mesajele din inbox, cache nu).

nicolasțintea
Explorer
Opțiuni
Am facut asta deja si nu functioneaza. Am dat si clear data si tot le primesc.Multumesc pentru raspuns.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ce operator de telefonie folosesti?

Daca si dup.a clear data face la fel, sugestia mea este sa contactezi operatorul de telefonie mobila.
Am vazut online ca cei care au folosit Orange au mai intampinat aceasta problema si s-a rezolvat dup.a ce au contactat Orange.

nicolasțintea
Explorer
Opțiuni
Sunt la Vodafone. O sa incerc si un apel la ei. Mulțumesc!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ok. Tine-ne la curent cu ce rezolvi.

Daca telefonul este relativ nou, poate nu e prea mare bataie de cap sa ii dai si o resetare generala. Poate la prima configurare nu s-a configurat ceva corect. Vezi ce zice Vodafone prima data.

nicolasțintea
Explorer
Opțiuni
Vodafone nu au stiut ce sa imi zica... o sa incerc o resetare
Opțiuni
Sa nu fi umblat la numărul de telefon de la mesaje.
0 Aprecieri
nicolasțintea
Explorer
Opțiuni
Am verificat acum si e corect. Sms pot trimite fara probleme. Doar ca primesc acele notificari faca ca macar sa deblochez telefonul, vin pur si simplu. Într-o ora am 12 mesaje...
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Nu e de la operator. Androidul incearca verificarea.

https://support.google.com/android/answer/7521240?p=verify_number&visit_id=637788086526850933-455493...
nicolasțintea
Explorer
Opțiuni
Si ce este de facut in cazul asta? Am intrat si am sters numarul de telefon din contul google si imediat ***** am primit din nou sms-uri. De fiecare data primesc cate 2. Ai idee care este soluția? Mulțumesc!
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Daca dai click aici: https://myaccount.google.com/phone ce numar sau numere vezi? E al tau?
nicolasțintea
Explorer
Opțiuni
Numarul meu
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Atunci inverseaza procesul... adica il verifici de aici.. sau pur si simplu il opresti de la recovery... (nu prea e indicat. Eu n-as face asta)
nicolasțintea
Explorer
Opțiuni
Apare confirmat numarul. Mesajele acelea vin in continuare...
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Pai e normal sa fie confirmat. Dar din cand in cand google face o (re)verificare. Poti sa intri pe el.. debifezi de la recovery.. bagi parola de la contul google.. primesti emailul ca s-a schimbat.. apoi intru si il pui iar la recovery... sa nu lasi contul fara telefon de recuperare.. nu e indicat...
La mine asta a rezolvat problema
nicolasțintea
Explorer
Opțiuni
Am urmat pasii tai insa la mine nu funcționează, le primesc in continuare. Iti multumesc pt timpul acordat. Cred ca pana la urma voi face o resetare.
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Nu rezolva resetarea.. nu e de la android.. e de la contul tau de android. Uite cum facem.. la Permission manager... uita-te la sms. Vezi cine are dreptul sa trimita sms-uri.. chiar fa-mi un printscreen. Ca poate il scoatem de acolo
nicolasțintea
Explorer
Opțiuni
Acestea sunt permisiunileScreenshot_20220126-193821_Permission controller.jpg
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Opreste Google.. si da-i restart la telefon..
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Sper ca ai citit bine.. am scris RESTART ... nu reset
0 Aprecieri