Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Smart switch

(Subiect creat la: 15-11-2024 07:53 AM)
146 Vizualizări
Magda03
Pathfinder
Opțiuni
Bună.
Cea mai proasta aplicație de transfer date : am stat 8 ore sa transfere 75 GB de pe un A52S pe un A55.
Pe un telefon concurent s au transferat 125 GB pe alt telefon al aceleiași companii în nici 10 minute!
Poate se va schimba și la noi ceva ,curând!
Mi se pare inadmisibil sa pierd atâtea ore pe un transfer !
Zi ușoară!
8 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Nu conteaza doar dimensiunea transferului ci si numarul de fisiere transferate (cu cat sunt mai mici si mai multe cu atat transfera mai lent). Dar conteaza foarte mult si viteza de citire/scriere a dispozitivelor si mai ales metoda de transfer folosita: prin cablu sau prin wifi. Daca este prin wifi atunci conteaza mult si tipul de wifi folosit si calitatea semnalului, gradul de ocupare a retelei, interferente, numar de utilizatori conectati si numarul de routere in zona. Sunt multi factori care influenteaza transferul si care nu tin de aplicatie.

Magda03
Pathfinder
Opțiuni
Am făcut prin cablu : asa mi s a recomandat
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Ceva nu a fost în regulă, transfer datele de pe un telefon pe altul (Samsung) de când mă știu și pot spune că mă apropii de valorile specificate de tine și nu am stat niciodată mai mult de 30-40 de minute.
Ciudat. 🤔
Magda03
Pathfinder
Opțiuni
Exact asa am zis și eu! Am întrebat mai multe persoane și au spus ca este normal sa dureze atat🙈
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Cu siguranta a fost ceva in neregula. 
Schimb telefoanele anual si mereu fac transfer prin cablu de pe un telefon pe celalalt. Cel mai mult cred ca am stat o ora jumate (am peste 9k poze).
Ce cablu ai utilizat? Unul original Samsung sau un cablu oarecare?

Magda03
Pathfinder
Opțiuni
Cablu original Samsung
0 Aprecieri
Magda03
Pathfinder
Opțiuni
Și mie mi s a părut ciudat când mi a arătat 28 minute,dar a durat 8 ore
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
100% la tine a fost vreo problema.
Am transferat 50GB în mai puțin de 7 min A54-> S24.
Probabil a fost vreun bug...