Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Semnal instabil

(Subiect creat la: 28-07-2022 02:31 PM)
225 Vizualizări
Edywz
Apprentice
Opțiuni
Salut!Am un Samsung A50 si in ultimul timp am semnal foarte instabil.Adica acum am semnal si imediat imi scade.Este super enervant pentru ca acasa,unde aveam semnal full,acum trebuie sa vorbesc doar pe whatsapp ca n-am semnal.Am schimbat si nimic.Cand am fost la un service mi s-a spus ca antena telefonului este in stare buna.Vreo idee ce as putea face?
8 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ai contactat si operatorul de telefonie mobila? Poate sunt probleme in zona sau s-a intamplat ceva.

Cartela SIM o ai de mult? Poate e o idee sa o inlocuiesti.

Doar tu ai probleme cu semnalul?

0 Aprecieri
Members_kEdztiV
First Poster
Opțiuni

da

0 Aprecieri
lazlar14
Black Belt 
Opțiuni
nu cred că semnal de la telefon este devină, ai pus ceva ca să construiești un perete de la casă si de aia nu ai semnal. dacă folosești telekom în casa mea, nu o să ai semnal
0 Aprecieri
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Urmărește cât de des se întâmplă acest lucru, pune cartela în alt telefon și vezi dacă pățești la fel, sunt aplicații în Play, pe care, dacă le instalezi, poți urmării nivelul semnalului GSM, normal, acest lucru trebuie făcut în paralel cu un alt telefon, în aceeași rețea. Acest lucru l-ai sesizat doar in același loc sau oriunde. Nu poți să ajungi la o concluzie că telefonul ar fi problemă dacă nu faci teste comparative cu alt telefon. Dacă operatorul este Digi, să nu ai mari așteptări.
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. Încearcă și o resetare de rețea dacă n-ai încercat până acum.
Setări - Gestionare generală - Resetare - Resetare setări rețea - Reinitializare setări . Va uita toate asocierile Bluetooth făcute cât și rețelele Wi-fi salvate.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Posibil este de la cartels
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Cartela
0 Aprecieri
CsípősPaprika
Pathfinder
Opțiuni
Am avut un coleg, care a avut A50, și din cauza asta a schimbat telefonul, nu a putut să facă nimic... Se pare că după un timp nu mai rezistă A50-ul
0 Aprecieri