Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Se poate să primești alertă sunet de apel, dar având notificările fara vibrații?

(Subiect creat la: 10-01-2022 03:37 PM)
885 Vizualizări
stefanendev
Pioneer
Opțiuni
Salutări, m-am gândit să îmi dezactivez modul silențios, dar a dat de un mare impediment: chiar daca notificările sunt puse pe silențios iar tonul de apel este setat pe sunet, vibrează telefonul când primesc o notificare!

Ce pot face sa nu mai vibreze notificările?

image

18 Răspunsuri
CostiPavel
Voyager
Opțiuni
Salut, poți activa modul "Nu deranjați"
0 Aprecieri
stefanendev
Pioneer
Opțiuni
Vreau in continuare să îmi apară, doar sa nu vibreze
0 Aprecieri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
de la android 11 e asta nu e ceva nou și pe mine ma deranjează stai calm am cautat în setari nimic...ai e ). mi se pare super ciudat vibrație la notificare wtf
0 Aprecieri
stefanendev
Pioneer
Opțiuni
Adică nu pot fi dezactivate?.. asta e cel mai anti-user lucru pe care l-am auzit.. noroc că măcar nu simt in buzunar telefonul când vibrează de la notificări, doar in mana
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
eu dimineața până 1 țin pe modu nu deranjați după pun pe vibrații sa fie și mna și știu ca e cel mai anti-user dar na sper ca o sa avem canva sa scoatem :smiling-face:
0 Aprecieri
stefanendev
Pioneer
Opțiuni
Da.. cred că voi băga din Bixby routines ca intre 23:00 și 6 sa intre în modul silențios singur. Dar tot e inconvenient in timpul zilei.
0 Aprecieri
Rares97
Troubleshooter
Opțiuni
Se poate dezactiva dacă primești apeluri și sunt pierdute ( vibrează la ridicarea telefonului)
0 Aprecieri
stefanendev
Pioneer
Opțiuni
Chestia asta o vreau, o am activata, eu vreau sa dezactivez vibrațiile la orice aplicație.
0 Aprecieri
Rares97
Troubleshooter
Opțiuni
Momentan am a10... Și am văzut în setări ce cauți tu gen🤔🤔🤔🤔 dar eu le am activat pt ca nup mă deranjează, îl am.de 3 ani numai pe silențios
0 Aprecieri
Daniel977
Pioneer
Opțiuni
Salut, încearcă sa intri în setări la "vibrații " și vezi dacă te ajutaScreenshot_20220110-161842_Settings.jpg
0 Aprecieri
stefanendev
Pioneer
Opțiuni
Incredibil..uite cum e la mineScreenshot_20220110-170613_Settings_37179_1641827174.png
0 Aprecieri
stefanendev
Pioneer
Opțiuni
Și nu afeceaz la nimic legat de notificări acel slider
0 Aprecieri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
ce Samsung folosești?
0 Aprecieri
Daniel977
Pioneer
Opțiuni
Eu, s21 plus
0 Aprecieri
Rares97
Troubleshooter
Opțiuni
Râd 🤣🤣🤣 dcc ce-i cu s21 aleg 52s? 🤣🤣🤣🤣🤣
0 Aprecieri
Daniel977
Pioneer
Opțiuni
Nu înțeleg, ce aleg?
0 Aprecieri
Rares97
Troubleshooter
Opțiuni
Am văzut pe YouTube că eu de fel urmăresc cu și despre telefoane câte o dată... Și am văzut că ce-i cu s 21 preferă a 52S gen...
0 Aprecieri
stefanendev
Pioneer
Opțiuni
A70
0 Aprecieri