Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Se poate plati cu cu telefonul samsung?

(Subiect creat la: 27-06-2021 12:56 PM)
27611 Vizualizări
źzz
Voyager
Opțiuni
Exista functia asta la samsung? La iphone era super simplu, aplicatia wallet, bagai cardul, done. 
1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Google pay este disponibil dar nu il vezi ca si aplicatie stand-alone, il gasesti in meniul telefonului, in setari, conexiuni NFC & contactless payments. 

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

20 Răspunsuri
Ionut01
Explorer
Opțiuni
Eu plătesc prin GPay, simplu și ușor. Înrolezi cardul și plătești prin NFC. Trebuie doar sa ai in vedere că balanța contului o poți vedea în aplicația de mobil banking a băncii tale.
Marius_M
Legend
Opțiuni
Ptr plăti cu dispozitive Samsung gen smartwach-uri sau telefoane, exista Samsung Pay dar deocamdată acest serviciu nu este disponibil în România
A71_2021
Voyager
Opțiuni
Când android va oferi același nivel de securitate ca și IOS atunci o sa se poată. Cele mai sigure plati sunt cu aplicațiile băncilor sau de pe ecosistemul Apple.
Marius_M
Legend
Opțiuni
Tocmai de aceea Samsung oferă actualizări de patch-uri ptr securitate lunare pe A52 5G/ A52 sau trimestriale ptr A72. În plus exista Folder securizat care" se spage" foarte greu sau chiar imposibil apropo de android....bineînțeles că depinde și de producători existenți pe piață.
źzz
Voyager
Opțiuni
Platesc cu ios atunci :smiling-face: google pay nu l vad in store si nu as risca cu altele.
Marius_M
Legend
Opțiuni
Încearcă Google Pay ptr plăti
Marius_M
Legend
Opțiuni
Google Pay e mult mai sigur ca orice aplicație de genul ăsta
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Google pay este disponibil dar nu il vezi ca si aplicatie stand-alone, il gasesti in meniul telefonului, in setari, conexiuni NFC & contactless payments. 

źzz
Voyager
Opțiuni
Ms. L am gasit sub nfc. Cum se poate adauga cadrul? Sau trebuie alta aplicatie ?
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Din aplicatia bancara sau din aplicatia Google tot din setari. Apesi pe aplicatia Google, manage your google account si tragi inspre stanga pana ajungi la Payments and subscriptions.

Marius_M
Legend
Opțiuni
Ce model de telefon ai?
źzz
Voyager
Opțiuni
A52
A71_2021
Voyager
Opțiuni
Atât timp cât android permite instalarea de apk-uri din surse neverificate nu as risca sa utilizez altceva decât aplicația băncii care are propriul sistem de securitate și care în caz de phshing te ajuta.
źzz
Voyager
Opțiuni
Intr adevar si mie mi e putin frica cu androidul fiind mai permisiv si avand ceva probleme cu securitatea. Pana si in google play au fost aplicatii malware ( fentand check urile google ) dar asta e alta discutie
źzz
Voyager
Opțiuni
Ultimele alerte CERT vizau doar telefoanele android de exemplu din pacate
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Eu plătesc prin NFC prin aplicația George cu un A50!
Marius_M
Legend
Opțiuni
Aceasta aplicație face parte de la B.C.R
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Daaa
DaNnyDaNny92
First Poster
Opțiuni
De ce nu merge contactlees la samsung A9 218 ?
0 Aprecieri