Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Se merita A56?

(Subiect creat la: cu 4 săptămâni în urmă)
70 Vizualizări
blank__
Voyager
Opțiuni
Salut! Vara asta vreau să-mi iau un Galaxy A56. Merită achiziția? Nu folosesc telefonul pentru gaming, mai mult pentru social media. Momentan am un Galaxy A14, dar unele aplicații nu rulează bine. Bugetul meu e de maxim 2000 lei. 

image

2 Soluţii
Soluţie
Timotei_2005
Troubleshooter
Opțiuni
Salut, se merita are 6 ani de actualizare
Depinde ce faci pe el pentru utilizarea normala e buna
Dar gaming am auzit ca nu e asa bun.
Doar la unulele jocuri ușoare poti sa te joci pe el.

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Urmărește prețul și poate prinzi vreo oferta ceva la el. Upgrade o sa simți dacă faci trecerea de la A14 la A56.

Vizualizare soluţie în postul original

13 Răspunsuri
Soluţie
Timotei_2005
Troubleshooter
Opțiuni
Salut, se merita are 6 ani de actualizare
Depinde ce faci pe el pentru utilizarea normala e buna
Dar gaming am auzit ca nu e asa bun.
Doar la unulele jocuri ușoare poti sa te joci pe el.
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Duce și jocuri mai grele dar nu în 60 fps cu setări maxime, ci în 30-40 fps cu setări medii, depinde de joc
Timotei_2005
Troubleshooter
Opțiuni
Pote eu ma joc pe un s23 care și acum este tank
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
S23 are procesor Flagship Snapdragon,Snapdragon este mai bine optimizat decât Exynos în jocuri+ ca e procesor Flagship ce are S23,clar e net superior, duce Genshin în 60fps cu setări high.

Pentru Gaming la bani putini, își poate lua Poco
EternallyMembers
Helping Hand
Opțiuni
se merită doar unul pe altul, nu telefonul :smiling-face:
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Salut! De la A14 la A56 vei simti diferență semnificativa,merita sa îl iei mai ales dacă prețul variantei de 256GB va fi de 1700 lei.
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Urmărește prețul și poate prinzi vreo oferta ceva la el. Upgrade o sa simți dacă faci trecerea de la A14 la A56.
Opțiuni
Recomand S24 FE, deoarece diferența de preț e mica față de A56, dar trecerea de la seria A la S se va simți din plin.
melly4
Voyager
Opțiuni

sa ma anuntati si pe mine cand vine oferta aceea ieftina la S24 FE va rog!diferenta in acest moment intre A56 pe emag in varianta de baza 128GB/8Ram  este de 1000 ron adica aproximativ 200 eur mai mult! unde ati vazut diferenta aceea asa mica ? un S24FE se invarte in jur de 2500ron in acest moment fata de A56 care se poate achizitiona incepand  de la 1500 si un picut dupa aplicarea discounturilor!

ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Pentru unii 1000 lei în plus pentru un telefon nu e mult,pentru alți e semnificativ de mult. Nu neg,când îți iei telefon de 1500 lei,chiar și 500 lei în plus ,poate însemna mult pentru uni,numai zic de 1000.
Pentru cei cu salarii minime,e o diferență mare de preț ,pentru alți mai avuți,nu e.
melly4
Voyager
Opțiuni

S24 FE nu merita cumparat la acest pret de 500 eur acum la banii astia iti iei un S24 Vanilla micut si foarte usor nou nout in varinta de baza. Si da conteaza 1000 ron pentru ca nu toata lumea dispune de salarii  de la 2000-3000 euro in sus . plus ca nu toata lumea are nevoie de toate acele functii asa zis premium! DEX Bixby,AI sau mai stiu eu ce alte chestii daca utilizezi doar pentru mesagerie E2EE , un email bun open source un vpn si un calendar criptat plus un autentificator 2FA cateva poze un A56 are cam toate functiile la un pret mai mult decat decent incarcare rapida , seamless update un display excelent rama aluminiu sticla fata spate Victus+ .multi isi cumpara teluri scumpe cum sunt S24U sau S25U sau iphone pro sau pro max dar nu l utilizeaza decat la foarte putin din capacitatea lui.

0 Aprecieri
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
A56? Serios acum? Compari un midrange decent cu un S24 FE care e, totuși, construit pe platformă de flagship? Hai să nu confundăm ‘suficient pentru mine’ cu ‘mai bun în general’. A56 are un procesor mediocru, camere mediocre și da, e frumușel cu Victus+ și rama aia de aluminiu, dar cam atât. N-are nici performanța, nici funcțiile avansate, care fac diferența pe termen lung.

S24 FE vine cu Exynos 2400e (sau Snapdragon în alte regiuni), adică o platformă solidă, AI onboard, camere care chiar știu să scoată detalii, și nu crapă după 2 update-uri majore. Și dacă pentru tine contează doar mesageria, 2FA și un calendar criptat, atunci probabil îți e suficient și un Galaxy A14 cu husă frumoasă.😂

Dar să zici că S24 FE ‘nu merită’ pentru că tu nu-l folosești la potențialul lui? E ca și cum ai spune că o mașină sport nu merită pentru că tu mergi doar până la Lidl. Problema nu e telefonul. Problema e utilizatorul.😉
0 Aprecieri
melly4
Voyager
Opțiuni

din fericire nu mai utilizez sam din cauza blotwarelui si nu cred ca o sa achizitionez sam merg pe android stock! mi am gasit un 7a la un super pret. oricum acesta are updeturi lunare o sa primeasca Android 16 inaintea orcarui samsung !plus ca il am si pe Edge un tel foarte bun cu dimensity 8020 si compact 172g in format 20:9 ,p oled 1200nits , 6.55"rata refresh pana la 144Hz incarcare la 68W pe fir 15W wireless  ,UFS 3.1 256GB /8GB de RAM de la samsung!!! si android aproape stock ! in curand o sa primeasca Android 15 cu noul hello ui care o sa arate super !in sensul ca au imbunatatit Androidul stock sa arate si mai bine! mi a zburat din buzunar de 2 ori pe asfalt dar cu husa din silicon cu protectie si cu o folie ultra rezistenta tip film protector nu a patit nici macar o zgarietura!!!

0 Aprecieri