Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Schimbare procesor la Galaxy A53

(Subiect creat la: 04-02-2023 08:55 PM)
927 Vizualizări
xPROP
Voyager
Opțiuni

Exista vreo posibilitate daca as putea sa schimb procesrul unui A53? As vrea sa il schimb cu un snapdragon. Si daca chiar se poate, pierd garantia?

1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Se poate înlocui cu tot cu placa de baza. Deci, practic înlocuiești tot telefonul.
Nu merita.. și da, pierzi garanția.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

22 Răspunsuri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Se poate înlocui cu tot cu placa de baza. Deci, practic înlocuiești tot telefonul.
Nu merita.. și da, pierzi garanția.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Conditia este sa existe un model identic cu procesor diferit. Altfel, nu, nu se poate.

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pai și care e logica? Schimbi tot telefonul mai puțin "carcasa". Nu poți înlocui doar procesorul, așa cum am spus deja.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu își are rost absolut nici o discuție cu tine. O tii pe a ta indiferent de subiect.
Sfatul meu este să o lași mai moale și să accepți că nu ai suficientă experiență încât să ai dreptate de fiecare data.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pai îți spun că poți schimba placa de baza dintr-un șasiu și tu spui că nu crezi că se poate.
AndreyRlz
Pathfinder
Opțiuni
Nu am auzit sa se poată asa ceva, e ca la un laptop, procesorul nu se poate schimba niciodată, cum l ai luat asa îl ai. In plus A53 e un telefon chiar bun eu sunt mulțumit de Exynos
AndreyRlz
Pathfinder
Opțiuni
Da asa e, plus fiecare telefon are un design diferit sub carcasa deci nu poți pur și simplu sa introduci o alta placa de baza cu un alt procesor fiindcă nu s ar potrivi în locaș
AndreyRlz
Pathfinder
Opțiuni
Da nu cred asta poți face doar la unități desktop la laptop uri nu se poate fiindcă procesorul e lipit (soldered) de placa de baza, am înțeles ca la fel e și la telefoane tablete etc
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Tocmai asta spuneam mai sus, nu poți fara a înlocui cu tot cu placa de baza.
xPROP
Voyager
Opțiuni
Exynos e instsbil, nu cu mult dar se simnte
AndreyRlz
Pathfinder
Opțiuni
Instabil sigur nu e, te poți uita la telefoanele Galaxy S7, Galaxy S8 care foloseau Exynos acum mulți ani și dacă iei unul astăzi în 2023 înca se mișcă bine și întrece multe telefoane din segmentul Low budget. Cu excepția anumitor jocuri Heavy, nu vad nicio diferența între Exynos și Snapdragon, ambele se mișcă F bine și deschid aplicațiile rapid fara erori crash uri etc
xPROP
Voyager
Opțiuni
Instabil este te cam contrazice productaorul
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Procesorul ca e exynos sau snapdragon nu simti diferenta . Totul se rezuma la teste ! Cand spun teste spun niste.numere care in viata de zi cu zi nu se simt indiferent de telefon.
Dar voi schimbati ce vreti, ca e procesor ca e placa de baza .
Sa nu uiti ca sunt unele care au.gorila.glass si altele babuin glass care e mai slab ca gorila. Iti dai seama ca ambele mananca banane !
Sa nu o iau pe aratura vreau sa vad pe.cineva care daca ii dau 2 telefoane identice cu procesoare diferite poate face diferenta intre cele doua
Zero-one
Helping Hand
Opțiuni
Ramii se pot adaugă la un service bun.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Nu cred ca se poate adaugarea de ram la nici cel mai bun servis de telefoane !
Nu comparam pc-ul/laptopul cu telefoanele.
Nu sunt aceleasi componenete
0 Aprecieri
Zero-one
Helping Hand
Opțiuni
Uitate pe YouTube vezi ce pot face indienii
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Muta-te in India , daca vrei. Aici in Europa nu cred ca se poate.
Dar un tehnician/electronist posibil cu piesele necesare sa poate face schimbarea dar cine poate garanta ca functioneaza ?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Cred ca discutia nu era daca are logica sau merita ci daca se poate ori nu.

Nu cred ca merita indiferent de cat de simplu sau complicat ar fi. Nu prea e justificat sa faci upgrade la componentele telefonului, cel putin nu la scara mare.
Pentru impatimiti, e o alta discutie.

Zero-one
Helping Hand
Opțiuni
Bă,eu îți spuneam ce pot face indienii
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Mi se pare "aiurea" discuția, un telefon nu este un pc să îl faci din bucăți, unde, și acolo trebuie să știi ce să faci.
Un telefon îl cumperi, folosești, pe urmă vinzi, cadou sau la sertar.