Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Schimbare baterie Iphone 11 pro sau A55?

(Subiect creat la: 08-08-2024 09:24 PM)
525 Vizualizări
Robert159
Journeyman
Opțiuni

Salutare! 
In 2024 merita sa schimb bateria la un iphone 11 pro sau sa achizitionez un Samsung A55?

24 Răspunsuri
ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni
Eu as schimba bateria la iphone. De la un iphone pro se merită trecerea doar la un samsung din categoria S.. părerea mea cel puțin 😁
Robert159
Journeyman
Opțiuni

Multumesc mult pentru răspuns!

ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Am avut 12 pro pana anu trecut si incepuse sa agate grav, se blocau paginile, ingheta telefonul.....zic ca A55 e mult peste, mai ales ca o sa.i vina update.uri mult timp si ca e mult mai nou !

Acum Tu stii ce faci.....eu as merge pe A55, Samsung.....nu este inchis in celula, poti sa faci ce vrei cu el ! Tehnologie mult mai noua, wifi 6 , securitate, baterie buna, camere bune, ....zic si eu !
Robert159
Journeyman
Opțiuni

Ma si enerveaza la iphone problema cu tastatura ca se misca cu lag, daca nu rezolva in ios 18 treaba asta creca renunt la el. Am avut ocazia sa pun mana pe un A55 si ecranul ala de 120Hz se misca fenomenal. Inteleg ca as pierde la camere dar nu prea mai fac cine stie ce poze ca inainte. Oricum mersi pentru răspuns!

ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni
Tastatura e enervantă, dar poti pune Gboard si pe iphone si poti tasta ca pe orice andorid. Eu Gboard am folosit si pe iphone si mergea mai bine decât pe pixel 6 pro 😄
Robert159
Journeyman
Opțiuni

Multumesc de sfat, o am si eu de putin timp, trebuie sa ma acomodez cu ea 🙂

Robert159
Journeyman
Opțiuni

Te referi la procesor mai capabil pentru gaming? Personal nu ma mai joc pe telefon de ceva timp deci nu as avea o problema cu asta. Tot ce imi doresc e ca peste 2 ani sa se miste la fel de fluid si bine ca acum, am avut inainte android si facea probleme dupa un timp

ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Poti sa incerci A55 linistit, eu zic ca va merge foarte bine 3 ani, fara jocuri zic !
Robert159
Journeyman
Opțiuni

Cred ca o sa raman pe iphone inca 1-2 ani, sa mai avanseze tehnologia pentru a se merita trecerea. Cat timp primesc update uri de soft nu prea gasesc așa multe avantaje sa l schimb. Mai bine dau 500 de lei pe baterie decat sa l schimb in momentul de fata!

Multumesc pentru raspunsuri!

Robert159
Journeyman
Opțiuni

Sa avanseze tehnologia in general in intervalul de pret al lui A55 (nu neaparat samsung). Nu vreau sa mai dau bani multi pe un telefon. Pentru ce fac eu in viata de zi cu zi pe el imi ajunge si unul mai ieftin

3Merlin
Legend
Opțiuni

Orice telefon Samsung se mișcă bine dacă este întreținut...

Pentru aceasta, trebuie să:

- instalezi suita de aplicații utilitare Good Guardians;

- rulezi, zilnic, Device Care;

- verifici dacă există actualizări atât pentru aplicațiile instalate și pentru sistemul de operare (în Google Play Store), cât și pentru firmware (în Galaxy Store).

După fiecare actualizare a sistemului de operare (adică trecerea la o versiune mai nouă), se recomandă ștergerea partiției ascunse prin reformatare (wipe cache partition).

De asemenea, este bine să-ți stabilești un orar pentru restartarea telefonului, de două sau trei ori pe săptămână, în timpul somnului.

3Merlin
Legend
Opțiuni
Bine AI venit în comunitatea Samsung din România!
Robert, dă-mi voie să-ți spun că sunt posesorul unui Galaxy A55 de câteva luni și sunt foarte mulțumit de el...
Dacă ne dai mai multe detalii despre tine, îți putem oferi mai multe opțiuni.
😉
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Tot timpul ai fost PRO Samsung, si de aia mi.a placut de tine, chiar face treaba buna Samsung !👌
Robert159
Journeyman
Opțiuni

Multumesc pentru raspuns, o sa tin cont !

Members_G3Ugrra
Student
Opțiuni
Bună Bună
Members_G3Ugrra
Student
Opțiuni
Bună
0 Aprecieri
Robert159
Journeyman
Opțiuni

Salut

0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Un A55 te tine trei ani linistit daca ai grija de el si ii dai toate actualizările
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Eu nu înțeleg treaba asta cu miscatul dupa doi sau trei ani. Important e că va merge. Acuma eu nu stiu de unde pretentia asta sa mearga ca in prima zi
3Merlin
Legend
Opțiuni
... se vede treaba că n-AI înțeles esențialul: orice dispozitiv electronic (PC, laptop, tabletă sau telefon mobil) dotat cu sistem de operare are nevoie de întreținere (maintenance, în engleză) pentru a-și păstra performanțele pe care le avea la ieșirea din fabrică.
În acest scop au fost create, de către programatorii (angajați de) Samsung Electronics, aplicația Device Care și suita Good Guardians (gardienii care îți păstrează dispozitivul în bună stare de funcționare).
😉
0 Aprecieri