Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy a71- problem z internetem

(Temat utworzony: 20-03-2021 10:37 PM)
1547 Wyświetlenia
Natalka
First Poster
Opcje
Po ostatniej aktualizacji systemu nagle mam problem z danymi komórkowymi. Nie chcą się po prostu włączyć, muszę resetować telefon żeby normalnie działał internet. Można to jakoś naprawić? 
19 Odpowiedzi
Drd0
Helping Hand
Opcje
@Natalka Witaj,
Wykonaj reset ustawień sieciowych ścieżka: ustawienia-zarzadzanie ogólne-resetowanie.
Do kompletu możesz wykonać wipe cache partition - nie usuwa żadnych danych. poradnik jak wykonać:
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
Po aktualizacji systemu zdarzają się błędy, ten zabieg pomaga się ich pozbyć.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Natalka  Witam

Czy problem ustąpił po zastosowaniu powyższych wskazówek?

Patrycjaaaaaa
First Poster
Opcje
Witam serdecznie mam samsung galaxy a 04s i kartę posiadam z T-mobile do tego internetu mam 40 GB i gdy włączam dane komórkowe to wyskakuje mi tylko E. I nie wiem czy to problem z telefonem czy z kartą. 
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Patrycjaaaaaa  Witam 

A tak się dzieje w jednej czy w różnych lokalizacjach?

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli masz możliwość to sprawdź działanie telefonu na innej karcie SIM.

Patrycjaaaaaa
First Poster
Opcje
Na innym telefonie sprawdzałam o normalnie było. Ale też czasem wyskakiwało E. Wczoraj działał bez zarzutów a dzisiaj rano chce włączyć dane komórkowe i wyskakuje mi E. Dzwoniłam do sieci t-mobile i powiedzieli że wszystko z kartą jest w porządku
0 Like
Patrycjaaaaaa
First Poster
Opcje
Na innym telefonie sprawdzałam o normalnie było. Ale też czasem wyskakiwało E. Wczoraj działał bez zarzutów a dzisiaj rano chce włączyć dane komórkowe i wyskakuje mi E. Dzwoniłam do sieci t-mobile i powiedzieli że wszystko z kartą jest w porządku
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Na początek warto wymienić kartę SIM na nową.

Patrycjaaaaaa
First Poster
Opcje
Ale ta karta była nie dawno kupowana. Pozatym mam 2 w tym telefonie. I z T- mobile i Orange.
0 Like