la 19-03-2023 09:07 AM
Nimic special un amărât de Update de securitate
la 19-03-2023 03:21 PM
Simplu să primească Update de optimizare,stabilitate plus performanță când vreodată? Au scos anu trecut 2 Update și după a dat respect
21-03-2023 01:48 AM - editat 21-03-2023 01:49 AM
Să mă bucur că primesc Update de securitate ? Tu glumești este politica lor care la început lună de lună o să primești Update după treptat când îmbătrânește primește mai rar atunci este timpul să-l schimbi mai disperat cu o vechitură de A71 dăi pace a fost bun la timpul sa dus acum este A54 pe piață mergi mai departe punel nustiu într-un muzeu la fel și cu A52s dați-le pace li sa dus vremea de câte ori să mai repet
la 23-03-2023 12:59 AM
Prietene ai grije cum vorbești copil din ce văd eu ești tu mai ales la ce logică ai,am avut A71 4g 1 an jumate a fost un telefon ieftin cu plastic ieftin nu avea rata de refresh protecție apă sau praf,performanță pe wifi de tot râsul mai ales în jocuri vezi imediat semnal prost etc plus că deja se învechise,anul ăsta ce mai merge după de la anul respect dacă mai ai noroc de Update securitate care și așa vine târziu
Te dai deștept copile și compari un A52s cu un A53 5g din câte știu nu au scos pe piață A53s atunci să faci comparație vorbești fără să ai o logică,tu vorbești cu mine de banii ? Pe bune dacă faci o comparație A53 5g șterge pe jos cu A71 4g așa că nu mai face comparație că nu sunt corecte deloc
Dacă vrei să-l ți până când no să mai poată este strict problema ta nu ne interesează,fiecare are dreptul să facă ce vrea cu banii lui dacă prind A54 la un preț corect da îl cumpăr oricum am 14 zile drept de retur dacă nu sunt mulțumit
23-03-2023 01:47 AM - editat 23-03-2023 02:02 AM
Iar vorbești chesti care nu au logică da un amărât de Update de securitate nui nimic special dar când apare un nou android atunci este altceva,nu sunt disperați după update mă faci să râd câte lume întreba în topic când vine android 13 dece cutăriță a primit și eu nu am primit etc
Este ultimadată cănd îți mai explic A52s este alt model si A53 5g este alt model nu poti face comparație nu este corect dacă era A53s atunci da
Clar tu ai o logică a ta eu am o logică a mea vezi de treaba ta și atenție când faci pe cineva copil nu ști ce vârstă am,nu are rost să mai discutăm ajungem să ne certăm din nimic
la 23-03-2023 07:26 AM
23-03-2023 10:49 AM - editat 23-03-2023 10:53 AM
Dece te bagi singur în seamă ? Tu crezi că mă interesează vechitura aia de A71 ? Lam avut lam testat 1 an jumate respect acum este A54 dăi pace stai cu acel telefon până când no mai putea deloc,nu da lecții prietene dacă stai pe Facebook,YouTube și mai citești un mesaj Normal că no să vezi diferență păstrează pentru tine ai înțeles,prosti tu vorbești că nuști nimic când o să-l testezi la maxim cum trebuie atunci dă-ți cu părerea dar nustiu dece îmi mai răcesc gura cu tine,trebuia să-ți cumperi direct low buget dacă la tine A71 merge impecabil :))))
23-03-2023 09:45 PM - editat 23-03-2023 09:49 PM
Vorbește frumos rămâi cu a71 că anul ăsta mai merge de la anul dacă mai noroc de un update de securitate,mă nuștiu ce să zic A53 5g nui un telefon slab dar nici wow nu este adică se putea mai bine,poate A54 o să fie mai bunicel vedem când apare în media galaxy oricum ai drept de retur 14 zile dacă nu ești mulțumit,bine când o să aibă și un preț corect până atunci o să facă praf în depozit