Salutare comunitate!
O să încep cu începutul și anume cu cutia telefonului și ce se află în interiorul ei.
În cutie găsim telefonul și sub telefon ,ghiciți ce se află! Spre surprinderea mea,am găsit un încărcător rapid de 15 W.
Ca design,telefonul are o culoare mată și acest lucru îl face să pară premium decât A31. Camera bump-ul nu există și nu are un design urât.
Este un telefon destul de mare la 6,4 inch și 185 grame. Comparandu-l cu A20e ,A32 4g stă foarte bine în mână. Faptul că spatele telefonului este mat,îl face foarte plăcut la atingere.
Telefonul vine echipat cu 4 GB ram (varianta pe care o am este cu 4 GB ram),un procesor Octa Core MTK G80.
Vine echipat cu o baterie foarte mare de 5.000 mAh. Bateria este suficient de mare și ține cu brio 2 zile,la o utilizare normală.
Acest procesor este unul foarte bun,nu se încălzește deloc și funcționează foarte bine.
Telefonul vine cu 4 camere pe spate și o cameră frontală de 20MP.
Camera principală vine cu un senzor de 64 MP cu F2.0. Camera ultra wide are 8 MP . Camera macro are 5 MP ,iar cea depth de 5 MP.
Nu vorbesc foarte mult despre camere,pentru că nu prea sunt expert,dar vă spun că acest telefon face poze foarte bune.
Sunt câteva lucruri pe care vreau să le punctez despre acest dispozitiv și anume:
• Display Super Amoled de 6,4 inch ,cu o rata de refresh de 90 Hz
• Sistem de difuzoare foarte bune
• Încărcător (fast de 15 W)
• Mufa Jack pentru căști
• Baterie mare de 5.000 mAh
• 4 GB ram ( varianta pe care o dețin din 11 martie 2021)
• Posibilitatea adăugării unui card microSD de până la 1 TB.
Ca și concluzie,A32 4g este un telefon foarte bun,care aduce multe îmbunătățiri față de generațiile anterioare și aduce multe lucruri care până acum erau prezente doar pe flagship-uri.
Vă bate cu gândul să face upgrade la A32 4g?
Recomand acest telefon cu mare încredere!