Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung Galaxy A20e | Păreri

(Subiect creat la: 28-11-2020 11:43 PM)
645 Vizualizări
TechWeb
Voyager
Opțiuni
Salut , ai putea lasa o parere despre dispozitivul                          "Samsung Galaxy A20e"

Va rog dati-mi o parere si nu ignorați!!
8 Răspunsuri
BogdanDobrescu
Explorer
Opțiuni
salut, depinde ce vrei sa faci cu telefonul. este un telefon bun de buget, proc octa core, display TFT LCD, camera foto cu apertura ok....sunt cateva caracteristici, important este scopul utilizarii....
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Dacă îl folosești numai pentru Facebook, contacte, telefon și messenger nu ar trebui să îți pună probleme prea mari. Dar dacă vrei și ceva fotografii mai de calitate și un ecran mai bun îți recomand A21s din 2020 care e de o sută de ori mai bun și e doar cu 100-200 de lei mai scump!
0 Aprecieri
Alex303
Big Cheese
Opțiuni
A21s este o prea mare și cam prostuț!! cu un display la fel TFT PLS . Dacă vrei ceva mai klumea A41 A31 sau cel mai tare A51 toate sunt cu Super Amoled Full HD+! Eu dețin 3 telefon A20e Coral! sunt mulțumit de ele dar se cunoaște ca sunt entry level!
0 Aprecieri
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Eu i-am recomandat acest telefon deoarece a cerut păreri despre el ( deoarece acesta este bugetul lui ) și i-am recomandat acest model deoarece sunt la prețuri asemănătoare. Display-ul TFT PLS este foarte asemănător cu IPS LCD-ul și nu va pune mari probleme. Din contra va economisi ceva baterie.
Alex303
Big Cheese
Opțiuni
Normal pentru ca costa putin peste 500 lei
0 Aprecieri
1952vasile
Journeyman
Opțiuni
Foarte.Bună.
0 Aprecieri
1952vasile
Journeyman
Opțiuni
Foarte.Bună.
0 Aprecieri
mărgelatu
First Poster
Opțiuni
Telefon era bun în 2019-2020 acum este 2024 și am am acest Telefon, nu este bun nici măcar de buget nu recomand
0 Aprecieri