Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Samsung Galaxy A20e - memorie ocupată, e normal?

(Subiect creat la: 27-10-2020 03:23 PM)
1330 Vizualizări
radu1986
Pioneer
Opțiuni

Buna ziua detin un Samsung Galaxy A20e, recent achizitionat, si  vreau sa intreb daca este normal consumul memoriei (RAM) aproximativ 2.1 GB utilizati din 3 GB disponibili. Exista vreo solutie pentru a reduce acest consum?

Mentionez ca nu am instalat nicio aplicatie in afara de cele predefinite, cu exceptia unui joc ( Coin Master).

0 Aprecieri
1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ca sa iti dau un raspuns de IT-st, memoria RAM nefolosita este memorie RAM irosita.
Asigura-te ca nu tii prea multe aplicatii "recente" deschise in fundal, mai dai cate un restart la telefon 1 data pe saptamana si cam atat. Bucura-te de dispozitiv , e consum normal de memorie RAM.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

14 Răspunsuri
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
Ai la dispoziție 2 variante sa mai ștergi memoria RAM .

1-în Samsung Membres ai întreținere telefon și dai golire RAM
2- ai in meniul tel găsești aplicația nativa ,, întreținere dispozitiv,, și acolo mai poți sa ștergi din memoria RAM.
Dacă te-a ajutat acest răspuns poți la un like la soluție.

Cu stima,
radu1986
Pioneer
Opțiuni
multumesc pentru ajutor dar am facut deja asta si na dat niciun rezultat
0 Aprecieri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ca sa iti dau un raspuns de IT-st, memoria RAM nefolosita este memorie RAM irosita.
Asigura-te ca nu tii prea multe aplicatii "recente" deschise in fundal, mai dai cate un restart la telefon 1 data pe saptamana si cam atat. Bucura-te de dispozitiv , e consum normal de memorie RAM.

As168
Helping Hand
Opțiuni

@ElfStone , sigur nu lucrezi part time la astia de la Samsung? Ca esti all-over... 😊

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Full time mai degraba :-))
Vezi ce face home office din om?

As168
Helping Hand
Opțiuni

Au uitat sa scrie in dreptul tau

moderator.gif

As168
Helping Hand
Opțiuni

Vezi ca la 45 de solutii te pensioneaza! 😁

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Eu zic că este în interesul tuturor să fie marcate cât mai multe soluții. Asta înseamnă răspunsuri verificate la problemele semnalate sau închiderea subiectului. E important să avem ”closure”, cum spune americanul, nu crezi? :smiling-face:

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
As168
Helping Hand
Opțiuni

Sigur, @EmilianN , eu doar glumeam cu colegul de forum, dar poate il adoptati, ca rezolva tot ce prinde!

@ElfStone 

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

@ElfStone este un exemplu demn de urmat pentru această comunitate 🙏.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Pai, de asta am si fost mai linistit in ultimele ore , sa nu fiu pensionat pe caz de boala :-))

cezar26
Pioneer
Opțiuni
Eu pe s10e din 6GB am liver doar 2,3 GB ***** ce curat memoria, deci nu vad de ce ai avea tu mai mult RAM disponibil. OneUI-ul ocupa destul de mult fata de Android Stock
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
reseteaza-l la setarile din fabrica 😉
0 Aprecieri
Alex303
Big Cheese
Opțiuni
A20e Coral memorie ram 2.1GB liber 18.6Gb utilizați card memorie inclus 32 GB SanDisk
0 Aprecieri