Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy A15 przednia kamera nie łapie ostrości

(Temat utworzony: 21-07-2024 09:28 PM)
394 Wyświetlenia
Xara-0
Journeyman
Opcje

Aparat w tym modelu ogólnie nie łapie ostrości czy ja mam wadliwy model

Zdj okularów żeby pokazać jak to wygląda 

image
18 Odpowiedzi
V1k
Student
Opcje
Ten telefon to w ogóle jakaś pomyłka 🫤 po tygodniu od zakupu telefon z półtorej godziny spadł do 10 godzin do pełnego naładowania. Kontaktowałam sie z Samsung Members i wyslali mi instrukcję do naprawy problemu jednak nie podziałało. Dzisiaj telefon padł, jutro jadę do serwisu by ustalili co jest nie tak jednak i tak od początku jestem bardzo zawiedziona, telefon mam dokładnie 4 miesiące. Jesli nie uda sie naprawić telefonu (a to mój drugi Samsung w ktorym wadliwe jest ładowanie) to zmieniam firme następnego telefonu.
MikolajL
Journeyman
Opcje
Czy próbowałaś na zdjęciach ustawić ręcznie ostrość (po wejściu w aparat wchodzisz w więcej, a potem pro po czym naciskasz FOSUS) wyłączając tryb autofocusu i starając się ręcznie ustawić ostrość. Jak to sprawdzisz to będziesz mogła zawęzić pole szukania problemu do oprogramowania, ostrości (auto focus mógł się zepsuć czy coś) lub kamerki. Przed sprawdzeniem wyczyść dokładnie kamerkę bo to może być także tylko brud. Spróbuj i powiedz jak poszło
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Przedni aparat w A15 nie ma autofocus więc to normalne że zdjęcia z bardzo bliska są rozmazane
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
W modelach serii A1X przednia kamera jes niedostępna w trybie pro
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jaki model? A15?
Grzeg0n
Pioneer
Opcje
Wróć - nie posiada
Przepraszam za zamieszanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Fixed-stały 1721636091130_1721636091125_0.jpg
0 Like
Xara-0
Journeyman
Opcje
Tak jak @JasiuTV mówi nie mam takiej opcji na przedniej kamerce
0 Like
Xara-0
Journeyman
Opcje
A jaki model przystępny cenowo ma focus z przodu, A05 by miał?
0 Like