Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung font

(Subiect creat la: 15-07-2022 02:58 PM)
501 Vizualizări
Claudiu_AND
Explorer
Opțiuni
As vrea sa stiu numele acestui font samsung.

image

1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Siiii.... TADAAA....

Fontul se cheama Made Evolve Sans Medium EVO (ma rog "Medium" este cel pus de mine dar exista si "regular", "thin", "italic", etc)

P. S. Nu l-am gasit in Galaxy Store din pacate

.Screenshot_20220715-222031_Samsung Members.png

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

16 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Nu cred ca este font Samsung. Ce telefon este ala ?
Claudiu_AND
Explorer
Opțiuni
Screenshot ul este facut de pe un s21, nu stiu daca e font samsung dar e pe galaxy store si nu ii gasesc numele
0 Aprecieri
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
E un font pus cu aplicatia hex care e pe bani
Claudiu_AND
Explorer
Opțiuni
Pai nu il vreau gratis, pot plati pentru el dar vreau sa stiu doar numele
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Nu cred ca e de la #hex
0 Aprecieri
DavidBuliga14
Helping Hand
Opțiuni
S-ar putea sa fie cu plata aplicația cu fonturi din Galaxy Store, poate reusesc sa gasesc
Teo36
Voyager
Opțiuni
Din ce pare aduce foarte mult cu tele-marines font. Ma uit acasa in calculator ca aveam vre-o 2k fonturi. Unele mergeau altele nu. Sper sa le mai am
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Interesant fontul, l-am cautat si eu. Tele-marines nu are litere mici... Eu am gasit un font, se cheama Anurati si are varianta cu litere mici dar nu il gasesc in Samsung. Posibil sa fie sub alt nume

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Gataaa, am gasit cum se cheama fontul...nu sunt insa sigur ca este in Galaxy Store

0 Aprecieri
Claudiu_AND
Explorer
Opțiuni

Care este numele fontului?

0 Aprecieri
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Siiii.... TADAAA....

Fontul se cheama Made Evolve Sans Medium EVO (ma rog "Medium" este cel pus de mine dar exista si "regular", "thin", "italic", etc)

P. S. Nu l-am gasit in Galaxy Store din pacate

.Screenshot_20220715-222031_Samsung Members.png

CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Salut,
Păi și cum putem folosi acel font?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Exista metode de a folosi orice font TTF si a il instala pe telefon (fara root). Zicea un coleg mai sus de #HEX ...nu este HEX ci un program facut de acelasi dezvoltator, se cheama #mono (versiunea 2.1 trebuie). Cauta-l pe XDA si urmezi pasii din aplicatie, ai si tutoriale acolo

Claudiu_AND
Explorer
Opțiuni
Mersi
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Mulțumesc mult!
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Am gasit pe playstore font convertor si merg convertite fonturile. Am incercat sa le pun in #hex font folder si le vede fara problema