Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung A71 zdjęcia w ruchu przeglądanie galerii każda fota się sama rusza

(Temat utworzony: 26-09-2020 08:27 PM)
7090 Wyświetlenia
Maggia
Apprentice
Opcje

Witam

Prosze o pomoc bo coś włączyłam i nie wiem co.

Przez przypadek zrobiłam na wakacjach sporo zdjęć w ruchu. Nie wiedziałam, że je robię bo telefon mam od niedawna z taką funkcją. Już jest ona wyłączona.

Przy przeglądaniu tych zdjęć na dole jest napis wyświetl zdjęcie w ruchu i ok.

Od dwóch dni jak przeglądam zdjęcia w galerii one same sie chwile ruszają, nie było tak wcześniej. Można było normalnie przeglądać zdjęcia i dopiero jak włączyło się "wyświetl zdjecie w ruchu" to  wtedy sie ruszało.

Nie jest to długie koło 1 sekundy ale każde się rusza. 🙈 irytuje bardzo.

Może mi ktoś powiedzieć gdzie mam to wyłączyć?

11 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Sprawdziłem na modelu Note20 Ultra i u mnie jest dokładnie tak samo podczas przeglądania zdjęć w aplikacji Galeria. Nie wiem czy tak było wcześniej ponieważ nie korzystam z tej funkcji. Nie znalazłem również możliwości wyłączenia podglądu zdjęć wykonanych w ruchu.

Maggia
Apprentice
Opcje

Dzięki za sprawdzenie.

Nie było tak wcześniej na pewno a ja nie wiem co zrobiłam.

Nie wiem też jak wyłączyłam opcje zdjęć w ruchu bo nie zrobiłam tego standardowo za pomocą tego znaczka.

Coś grzebałam i się wyłączyło.🤔

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zdjęcia w ruchu można włączyć lub wyłączyć tylko z poziomu ekranu głównego aparatu. Możliwe, że wyzerowałaś ustawienia aparatu i opcje wróciły do domyślnych wartości. Domyślnie zdjęcia w ruchu są wyłączone.

Maggia
Apprentice
Opcje

Możlwe, że wyzerowałam...

W każdym razie na 100% zdjęcia w galerii w trakcie przeglądania się nie ruszały i chciałabym do tego wrócić.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Maggia można wyłączyć i włączyć. Musisz, nacisnąć ten przycisk w aparacie zaznaczyłem na zielono.

Screenshot_20191216-145812_Camera.jpg

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Maggia pyta o możliwość wyłączenia ruchomych zdjęć podczas przeglądania w galerii. Wyłączenie ruchomych zdjęć w opcjach aparatu będzie dotyczyć tylko nowych zdjęć a wszystkie poprzednio wykonane będą się ruszać w dalszym ciągu podczas przeglądania w galerii.

Maggia
Apprentice
Opcje

A gdzie zaznaczyłeś bo nic nie widzę?  Chyba nie dodałeś zdjęcia.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Maggia nie ma możliwości wyłączenia tej funkcji. To nowość, która ma prezentować nie statyczne obrazy, filmy i zdjęcia w ruchu.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Maggia
Apprentice
Opcje

Naprawdę??

Czyli pozostaje mi przerobić każde zdjęcie w ruchu na normalne i usunąć te w ruchu🙈 Ale roboty sobie narobiłam ech....

0 Like