Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung a71 ekran nie reaguje na dotyk

(Temat utworzony: 07-08-2020 02:44 PM)
21376 Wyświetlenia
ancik612
Apprentice
Opcje

Cały ekran przestał reagować na jakikolwiek dotyk. Przy wciśnięciu bocznego przycisku blokady telefon reaguje, tak samo jak przy wykonywaniu poleceń przez Bixby. Natomiast nie można nic kliknąć, odblokować czy sprawdzić. Ekran nie jest pęknięty ani brudny, telefon nie upadł. W jednym momencie działał a po paru minutach nie dało się nic nacisnąć

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Na początek wykonaj soft reset i daj znać czy po ponownym uruchomieniu wszystko wróciło do normy.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

10 Odpowiedzi
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Na początek wykonaj soft reset i daj znać czy po ponownym uruchomieniu wszystko wróciło do normy.

ancik612
Apprentice
Opcje

przy przytrzymaniu klawiszy pojawiaja sie opcje wylaczenia, restartu i alarmowego ale ja nie moge nic kliknac bo ekran nie reaguje

0 Like
ancik612
Apprentice
Opcje

nieważne przytrzymałam dłuzej i robi restart, zobaczymy czy pomoże :smiling-face:

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wygląda na to, że wskazówka okazała się pomocna 😉

malyloll
First Poster
Opcje
Witam mam taki sam problem , telefon nie reaguje na dotyk nawet wykonany hard reset i dalej lipa
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@malyloll Jeżeli po hard resecie dalej występuje problem, to udałbym się do serwisu.

Serwis znajdziesz tutaj: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Bart711
First Poster
Opcje
Mnie to nie pomaga po jakimś czasie dzieje się to samo. Po wygaśnięciu jest blokada dotyku i działają tylko boczne klawisze. 26.01.2023
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Bart711, w takim razie udaj się z urządzeniem do serwisu, wyżej @Kacper2 podał link do wyszukiwarki najbliższych autoryzowanych punktów serwisowych.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Krzysztoff85
Explorer
Opcje
Zgodnie z treścią tematu nie działa część ekranu tj. na klawiaturze jest to rząd liter od a do l. Trzeba mocno przyciskać kilka razy ale mocno laguje. Czy można to jakoś skalibrować / naprawić ?
0 Like