Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung A54 5g probleme încălzire

(Subiect creat la: 06-03-2024 01:11 PM)
711 Vizualizări
Vlad345
Pioneer
Opțiuni
Salutare tuturor, în ultima perioada se încălzește foarte tare telefonul chiar și la o utilizare normală a telefonului, gen navigare internet sau Facebook. Nu știu care este cauza, dar ecranul telefonului se încălzește așa de tare încât aproape că arde, din cauza căldurii s-a dezlipit și folia de sticla care protejează ecranul. Menționez că update-urile sunt la zi, curios că înainte nu se încălzea așa.
Sper ca pe viitor Samsung să rezolve aceste probleme cu încălzirea. 
13 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Poți instala aplicația Good Guardians + Thermal Guardian din Galaxy Store. Vezi ce temperatură afișează în aplicație. Poți atașa și un screenshot sa vedem și noi.
Vlad345
Pioneer
Opțiuni
Thermal guardian nu am găsit și sincer să trebuiască să mai instalez încă două aplicați în plus doar pentru a vedea temperatura este cam aiurea.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Încearcă sa descarci Aida64 și vezi ce temperatura îți arată.
Ai aplicații care rulează în fundal?
Luminozitatea o ai pe adaptabil?
O resetare ai încercat în ultima perioada?
Vlad345
Pioneer
Opțiuni
O să încerc să descarc programul să văd exact temperatura, o singură aplicația rulează în fundal, luminozitate este pe adaptabil. Treaba cu resetarea telefonului nu mi se pare practică și cred că Samsung ar trebui să lucreze mai mult la stabilitatea hardware și software pentru că nu este normal să ceri utilizatorilor obișnuiți să își reseteze telefonul când întâmpină o problemă.
alzr
Pathfinder
Opțiuni
A54 se incalzeste din cauza procesorului Exynos. Eu am returnat 2, tocmai din aceasta cauza, plus bateria care se descarca foarte repede.
0 Aprecieri
Vlad345
Pioneer
Opțiuni
Am văzut pe net și eu ca multă lume se plânge de treaba aceasta dar ce este ciudat că înainte nu se încălzea așa tare. Oricum nu cred că este normal ca telefonul să se încălzească așa fără să folosești aplicații care necesită resurse mari.
0 Aprecieri
alzr
Pathfinder
Opțiuni
Mai proeminenta problema este dupa actualizarea la OneUI 6. Poate se rezolva intr-un viitor update. Eu cumparasem unul inainte de update si incalzirea nu era asa de tare. Dar cel de-al doilea model cumparat dupa update a fost groaza. Oricum, Exyos fasta face, ce stie mai bine: se arde singur.
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Trebuie sa îl folosești si după o săptămână e ok telefonul și eu am pățit asta da am zis sa îl las sa îl utilizez si e ok
0 Aprecieri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
De când timp îl ai?Si eu am pățit la fel o săptămână, da după aceea și a revenit , se încălzește doar când fac multe chesti pe el.In rest cand stau pe insta wapp discord foarte puțin e cald
0 Aprecieri
Vlad345
Pioneer
Opțiuni
Am revenit cu temperatura ecranului, 38,9 C, la o simplă navigare pe Facebook, bănuiesc că în interior este mult mai mare, dar din păcate nu am reușit să aflu temperatura celorlalte componente cu Aida 64. Este normală?IMG-20240312-WA0000_1000002316_1710234786.jpg
0 Aprecieri
ealex
Explorer
Opțiuni
Salut. Și eu am aceeași problemă de la ultimul update cred, aproximativ o lună în urmă. Telefonul a54 5g se încinge excesiv doar stând pe Facebook, abia poți tine mana pe ecran. In plus bateria se descarca foarte repede, aproximativ 25% intr-o ora in special pe rețelele de socializare. In stand by totul e ok, pierde 3% pe noapte. Ceva rezolvare?
ealex
Explorer
Opțiuni
Revin, din păcate cu aceeași problemă. După update-ul primit astăzi pe martie, telefonul se încălzește parcă și mai rau. Dupa 20 minute de Facebook devine fierbinte in partea de mijloc spre sus a ecranului. Pe YouTube sau Netflix nu sunt probleme, dar nu cred ca este de la aplicația Facebook. Incercat cu restart, sters cache etc.
Vlad345
Pioneer
Opțiuni
La mine din această cauză, sa dezlipit folia de sticlă de pe ecran. IMG-20240319-WA0002_1000002454_1710874000.jpg
0 Aprecieri