Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung A52s - Aktualizacja OneUI 4.1 - Aparat?

(Temat utworzony: 22-03-2022 04:55 PM)
2071 Wyświetlenia
Members_Sl63dDT
Apprentice
Opcje

Czesc wszystkim, 

Czy ktos orientuje sie kiedy mozna spodziewac sie aktualizacji OneUI 4.1 do Samsunga A52s (dystrybucja zwykla - bez operatora) oraz czy beda jakies poprawki co do dzialania aplikacji i aparatu fotograficznego? 

Mam wrazenie, ze od czasu update Android 12 + OneUI 4.0 aparat robi po prostu gorsze zdjecia, a sama aplikacja pracuje duzo wolniej i czesto sie zwiesza do momentu, ze trzeba ja calkowicie wylaczyc z procesow. 

0 Like
17 Odpowiedzi
2115togang
Apprentice
Opcje
Mam a53 ten sam telefon i nie ma tych problemów pewnie masz zawalona pamięć w telefonie i ***** spory na telefonie lub dużo zakładek w tle
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@Members_Sl63dDT Na ten moment nie wiadomo, kiedy pojawi się wspomniana przez Ciebie aktualizacja oraz co będzie zawierała. 

And77
Navigator
Opcje
Ale tu mowa o a52s nie jak piszesz o swoim a53 😀
flyer0
Voyager
Opcje
U mnie robi tak samo jak na androidzie 11, może to tylko błąd, poczekaj na poprawkę w kwietniu chyba będzie
0 Like
flyer0
Voyager
Opcje
Zle napisałem, zdjęcia robi dobrze tak samo jak przed uaktualnieniem do androida 12
0 Like
LUKE123
Helping Hand
Opcje
Pierwsze osoby zgłaszały aktualizacje do OneUI 4.1 dla A52s
Jednak telefon mógł pochodzić z innej dystrybucji (niż Polska) dlatego dostał szybciej
Niemniej jednak nikt nie jest w stanie podać konkretnej daty - trzeba czekać
MaroLewy
Navigator
Opcje
Witam, tak jak w tytule, wiadomo może kiedy mniej więcej można się spodziewać aktualizacji One Ui 4.1 dla telefonów Galaxy A52? 
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@MaroLewy Przecież aktualizacja dla Galaxy A52 5G jest już dostępna -> https://doc.samsungmobile.com/SM-A526B/XEO/doc.html 

Chyba, że masz telefon od operatora, to musisz się go pytać. 

MaroLewy
Navigator
Opcje
Nie mam telefonu od operatora. Po kliknięciu na pobranie aktualizacji, wyskakuje ze juz jest aktualne, poziom poprawki zabezpieczen mam z marca jak widać na screenie ale wciąż mam one ui 4.0, ciekawa sprawa. I dziękuję za odpowiedź o tej godzinie. Screenshot_20220329-234254_Software update.pngScreenshot_20220329-234244_Settings_3910_1648590164.png
0 Like