Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung A52 skrzypiące plecki

(Temat utworzony: 05-05-2021 09:31 AM)
960 Wyświetlenia
Kacperoo97
Apprentice
Opcje
Dzień dobry,
 Od tygodnia posiadam smartfon Samsung Galaxy A52. Wszystko mi w nim pasuje z wyjątkiem tylnych plecków. Obudowa jest miekka i praktycznie każde dotknięcie tylnej klapki powoduje stukanie / trzeszczenie, jakby klapka skrzypiala albo stukala o wnętrze telefonu. Ktoś ma podobny problem i ten typ tak ma czy po prostu mój egzemplarz jest źle spasowany i musze go oddac do serwisu? 
 Pozdrawiam 
8 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli masz możliwość to podjedź do sklepu z elektroniką i porównaj z innymi egzemplarzami. Mimo wszystko uważam, że taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. W razie wątpliwości zawsze możesz odwiedzić autoryzowany punkt serwisowy.

Znajdź Centrum pomocy Samsung
https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Kacperoo97
Apprentice
Opcje
Spróbuję pójść do sklepu skąd go kupiłem i może mi pomogą 😕 Na innych portalach czytalem, że pare osób tez mialo z tym problem. Jednak trochę irytuje to stukanie bo bardzo czesto smartfon skrzypi podczas pisania.
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Napisz potem co w sklepie powiedzą. 

zbyszek57
Navigator
Opcje
Mam też a52 5g i nie zauważyłem u siebie czegoś takiego. Nawet przyciskalem na plecki mocniej i nic nie słyszę i nie wyczuwam. Najprawdopodobniej źle spasowany. Nie wiem czy serwis coś poradzi
Kacperoo97
Apprentice
Opcje
Bylem w sklepie to powiedzieli mi, że jedyne wyjście to wysłać do serwisu i żeby tam sprawdzili. Podejrzewam, że ta sztuka jest źle spasowana. Jak sie zdecyduje to oddam na serwis.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli zdecydujesz się na wizytę w serwisie to koniecznie daj znać czy udało się rozwiązać problem z obudową.

Alko01
Navigator
Opcje
Usuń prywatne dane przed oddaniem do serwisu(zrób kopię zapasową)
NuBreed
Apprentice
Opcje
Mam podobnie z ramkami w a52s 5g i zastanawiam się czy nie wysłać do serwisu. Telefon mam 3tygodnie.
0 Like