Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung A52 czy A52s 5G

(Temat utworzony: 31-03-2022 08:01 PM)
450 Wyświetlenia
9Oli
Apprentice
Opcje
Jest taka sytuacja że aktualnie mam samsunga a52 jednak jest opcja żebym wymienił go na a52s 5g. Tylko teraz nie wiem czy będzie sens bo a52s ma lepszy procesor i ekran 120Hz ale za to na niego weszła aktualizacja one ui 4 która wszystko pogorszyła (bateria sie szybciej rozładowywuje, zacina się przy przewijaniu, nawet sam telefon się może zacinać).  Powinienem zostać przy a52 czy zmienić na a52s i liczyć na poprawę błędów?
0 Like
6 Odpowiedzi
flyer0
Voyager
Opcje
Osobiście posiadam model a52s 5g 6gb ram 128gb Rom na one ui 4.0 i jedyny problem to czasami złe odtwarzanie filmów z youtuba ale naprawia się po ponownym otwarciu aplikacji, bateria trzyma tak samo oraz nic nie zacina
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Według mnie zbyt mały przeskok by wymieniać na a52s. Chyba, że jesteś w zasięgu 5g i zależy Ci na korzystaniu z tego pasma.

Powyższe błędy zapewne zostaną rozwiązane wraz z przyszłą aktualizacją. Pozostaje cierpliwie czekać, a wszelakie problemy związane z nieprawidlowym działaniem urządzenia można zgłaszać za pomocą aplikacji Members w dziale raporty o błędach.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

michalk76
Navigator
Opcje
Nie musisz przecież instalować tej aktualizacji, przymusu nie ma.
0 Like
Dolan
Voyager
Opcje
Mam A52s i racja, po aktualizacji do a12 muli.
0 Like
danrz8
First Poster
Opcje
Potwierdzam
0 Like
Krystecki
Explorer
Opcje
To prawda, a jak ktoś ma a52 5g ze snapem 750g to już w ogóle się nie odczuje różnicy
0 Like