23-05-2021 01:49 PM
Mam taki oto problem z Samsungiem A52, mam do niego podłączony zegarek Huawei Watch GT 2 z funkcją rozmów przez Bluetooth i tu rozmowy działają OK, ale jak dodatkowo jestem połączony z głośnikiem Bluetooth albo zestawem głośnomówiącym w samochodzie i próbuję gdzieś zadzwonić lub odebrać połączenie, to w urządzeniu Bluetooth słyszę tylko sygnał, a kiedy mam już połączenie, to słychać je tylko w głośniku telefonu. W dialerze widzę opcję przekazywania do urządzenia bluetooth, ale tam jest tylko zegarek Huawei i jak to kliknę, to rozmowa przechodzi do zegarka. Szukałem w ustawieniach jakiegoś priorytetu, ustawień, nawet wyłączałem w opcjach telefonu przekazywanie połączeń na zegarek i nic. Trochę to wkurzające, zwłaszcza kiedy nie mogę rozmawiać przez BT w samochodzie. Mój poprzedni telefon Huawei Mate 20 nie miał z tym żadnych problemów. Macie jakiś pomysł?
24-05-2021 01:02 PM
Cześć @mewalkla
Spróbuj wyczyścić dane aplikacji "Telefon".
27-05-2021 11:41 PM
dzięki za odpowiedź, ale zadziałało na chwilę, tzn. jakieś 2 połączenia i teraz znów jak jestem podłączony do zestawu głośnomówiącego w samochodzie albo do głośnika bluetooth i mam zaznaczone opcje w bluetooth "odbieranie połączeń", to znów jak odbieram np. zestawem w samochodzie, to rozmowa jest z automatu kierowana na głośnik telefonu, a w dialerze przy przycisku bluetooth znika mój zestaw głośnomówiący, a podstawia się Huawei Watch
28-05-2021 08:07 AM
Spróbuj wykonać zabieg Repair Apps, nie usuwa danych, lecz naprawia aplikacje.
[Poradnik] - Repair Apps
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-w...
20-02-2022 12:03 PM
Jest jakiś problem z tą aktualizacja ja też zgłaszałem do samsunga moje słuchawki bt które działają na innych samsungach na moim po aktualizacji przestaly dzialac ,możliwość wykonywania samych połączeń muzyki nie otwarta tylko szum i cykanie""była wykonana zmiana ustawień przez zdalna pomoc samsung był wykonany reset oraz czyszczenie pamięci podręcznej kasowanie danych sieciowych i efektu brak
20-02-2022 12:05 PM
A poprawki jak nie było tak nie ma taksamo jak odpowiedzi od techników samsung do których zgłaszałem ten problem
30-08-2022 08:09 PM
30-08-2022 10:28 PM
30-08-2022 10:32 PM