Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Îmi schimb telefonul, este bun Galaxy A53?

(Subiect creat la: 18-10-2022 06:22 PM)
674 Vizualizări
PH87AMG
Pioneer
Opțiuni

Este bun samsung a53 puteti sa-mi spuneti daca este un telefon foarte bun va rog frumos ca o să-mi schimb telefonul ca eu am un a71 să-mi spuneți o parere

17 Răspunsuri
Robert-M
Voyager
Opțiuni
Eu as alege a52s 😁
0 Aprecieri
Robert-M
Voyager
Opțiuni
Sigur ca da, nu zici rău, acum nah, decizia ii aparține 🤗
0 Aprecieri
PH87AMG
Pioneer
Opțiuni
Ok
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Faptul că Samsung oferă dispozitivelor din noile generații 4 ani de upgrade-uri nu este neapărat un avantaj. Este binevenit însă acest aspect. Partea de hardware rămâne aceeaşi, cel mult primesc nişte funcții noi de-a lungul timpului şi posibil o funcționare mai stabilă dacă versiunea de software pune în valoare potențialul hardware. Cam atât. Cu anii bateria se degradează, display-ul "oboseşte"..aşa că rămân la părerea că un smartphone sau o tabletă sunt bune cât timp funcționează corect, indiferent de versiunea sistemului de operare. Contează ce instalezi pe dispozitiv, cum îl îngrijeşti, cum îl utilizezi şi ce aşteptări ai de la el pe termen mai scurt sau mai lung. Unii îşi permit să schimbe smartphone-ul anual, alții trag de el chiar şi 4-5 ani. Restul este marketing, poți avea şi Android 18 tot acelaşi dispozitiv este, nu-l face "rachetă".
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Cât timp pentru modelele noi nu se fac compromisuri la nivel de materiale sau componente pentru a se înscrie neapărat în nişte costuri de producție este ok. Altfel nu tot ce este nou este implicit şi mai bun. Seriile S10, Note10 chiar şi aşa uzate moral sunt încă foarte bune. Eu cel puțin sunt uimit de cât de bine rulează Note 10 plus, nu am avut absolut niciodată probleme cu el. Iar bateria este ca nouă.
Screenshot_20221018-201434_Device care.jpg
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu doar pe smartphone am experiența unei rate de refresh de 120Hz sau peste. Logic că din momentul în care simți acel smooth nu prea îți mai vine să te întorci la 60Hz. Este incomparabilă experiența însă doar la nivel dinamic. Pentru ceva static cum este o imagine spre exemplu sau un text chiar nu esre nevoie de 120Hz. Da, Note 10+ îl utilizez mult mai rar ca înainte însă S22 Ultra îl am de câteva luni doar. Când îl pun la încărcat utilizez Note 10+. Faptul că am două abonamente şi nu vreau să utilizez dual SIM pe S22 Ultra mă determină să le am pe ambele active. În plus este util şi la nivel comparativ ca funcții/setări unul fiind model din 2019, celălalt actusl din 2022. Este o experiență utilă pentru mine această comparație permanentă chiar dacă Ultra este net superior.
Revenind la subiectul topicului, A53 chiar este o opțiune interesantă ca alegere. Nu o consider însă un upgrade substanțial raportat la A71. Eu unul aş mai aştepta modelele noi pentru seria A, din 2023.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Fă un test cu al tău şi pune rezultatul aici. Voi face cu Note 10+ acelaşi test. Sunt curios care ar fi diferențele pe partea de hardware, Note 10+ fiind din 2019.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.primatelabs.geekbench5
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Uite pe Note 10+.
Screenshot_20221018-212858_Geekbench 5.jpgScreenshot_20221011-213006_Geekbench 5.jpg
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
În August 2019 s-a lansat, L-am cumpărat însă în vara lui 2020. Antutu îl evit pentru că a fost eliminat de pe Play Store. A fost mai demult un "scandal" legat de această aplicație şi de furtul de date, aşa că prefer să nu.Oricum nu prea cred eu în benchmark-uri dar este relaxant cumva. 🙂
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Păi da, acum câțiva ani era o regulă testul cu Antutu, mai ales când apărea un model nou. Era acea curiozitate la nivel de performanțe, dar aşa cum ai spus la nivel de utilizare zilniccă acele teste chiar sunt irelevante. Eu sunt adeptul stabilității pe termen lung nu al performanțelor remarcabile pe moment. Dar tentația de a compara scorurile obținute în teste a existat mereu şi la PC-uri şi va fi prezentă şi în continuare. 🙂
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Tind sa cred ca se compara cu seria s20 la performanta deoarece a52s scoate și 2800 în test de cpu. Dacă îmi aduc bine aminte seria s20 scotea vreo 2500 2600 deci poate chiar un pic peste plus ca nu se încălzește ca seria s20 cu exynos. La alte capitole da seria s20 ar fi mai buna fiind flagship.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Nu știu cât scoate s20 ca serie în antutu dar o sa fac test pe a52s sa vad cât scoate. Din ce îmi mai aduc aminte s10 scoate vreo 560k antutu.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Eu unu as merge pe a52s decât a53. La performanta e mult superior ca are snap 778g care e undeva mid high-end. Vei simți clar cei 120hz pe ambele doar ca a53 mai are lag de la exynos ce îl are ca e mult mai slab chiar decât un s9 s10. Chiar dacă are 1 an vechime și a primit android 12 va mai primi încă 3 update majore dacă nu greșesc.
0 Aprecieri
Andrei0077
Student
Opțiuni

Salut, am eu Samsung A53, de prin luna mai anul ăsta. Am trecut de la un Samsung S9 care își dădea duhul...bateria o incarcam chiar și de 3 ori pe zi, în plus se dusese și difuzorul la el, nu mai avea rost să investesc în el. Cât despre A53, face poze ok, bateria ține lejer o zi. Eu i-am limitat încărcarea până la 85%, niciodată telefonul meu nu a văzut încărcare până la 100%. Încerc să protejez bateria pe cât posibil. Ecranul e super ok, în fiecare zi mă uit la filme, mă joc destul de des Call of Duty între o jumate de oră și o oră continuu și nu se încinge telefonul, totodată având și husă, duce la setări grafice medii lejer jocul, mai ales că are și refresh rateul de 120 Hz. Următorul aspect pentru care am ales telefonul este că va primi update-uri pe o perioada îndelungată. Cineva de pe aici spunea că scos din cutie avea Android 11. Nu. Nu e adevărat, a venit cu Android 12 preinstalat la mine. Mai mult decât atât că nu va primi update-uri decât 2 ani majore și 3 ani de securitate. Nici asta nu e adevărat, cel puțin cei de la Samsung au spus că va primi 4 ani de update-uri majore de Android și 5 ani de securitate. Per ansamblu sunt foarte mulțumit de el. Îl folosesc în special pe rețelele de social media, pentru vizionat filme de pe Netflix/HBO/Amazon/Disney, fotografii, jocuri(Call of Duty), la drum lung prin țară GPS pe Waze...conexiune stabilă, fără probleme nici măcar la semnalul operatorului, eu folosind Vodafone. Am extins chiar și memoria RAM virtuală la 6 GB, chiar nu observ aplicații ce rulează în fundal să se restarteze...Da skip la A52 sau A52s și cumpără-l. Unii spun nu domule că astea două modele sunt mai ok, au un procesor Snapdragon iar ăsta de pe A53 e Exynos și nu ai performanțe notabile. Fix pix. Funcționează ok, crede-mă. Multitasking ok, luminozitate în soare ok, sunet foarte ok, bateria foarte ok, foto-video ok. Ai putea să pui pe lista negativă lipsa mufei Jack, dar care se rezolva cu niște căști fără fir.

Andrei0077
Student
Opțiuni

Screenshot_20220517-125217_Device care.jpg

 Uite cât ține bateria încărcată la maxim 85%. 

0 Aprecieri
Goly89
Voyager
Opțiuni
Am eu un samsung a53 și sunt foarte mulțumit, îl folosesc destul de intens și nu am avut lag
0 Aprecieri
Compy_Master
Explorer
Opțiuni
Corect
0 Aprecieri