Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung a 50 nie dziala głośnik

(Temat utworzony: 26-10-2020 12:04 PM)
1392 Wyświetlenia
Kamiltelesinski
First Poster
Opcje

Witam mam następujący problem w Samsung a 50 nie dziala mi głośnik a jeżeli dziala to na minutę robiłem hard reset był robiony też wipe cache partition nic nie pomogło ale sprawdzałem też przez jakiś numer się dzwonili #*coś tam # i słyszę tam swój głos i mogę rozmawiać tylko w trybie głośnik bo inaczej nic nie słyszę Youtube nie dziala dźwięki systemowe też ale za to dzwonek dziala . Trochę to pokręcone ale proszę o pomoc 

0 Like
5 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wykonaj test mikrofonów wpisując na klawiaturze numerycznej kod *#0283#. Sprawdź działanie mikrofonu w każdej opcji i daj znać czy słyszysz swój głos za każdym razem.

0 Like
Kamiltelesinski
First Poster
Opcje

Nie słyszę tylko w E/P w pozostałych dwóch słysze

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

E/P to prawdopodobnie test słuchawek więc to nie jest problem. Jeżeli słyszysz swój głos we wszystkich opcjach (z wyjątkiem E/P) to wygląda na to, że to nie jest problem po stronie sprzętu. Sprawdź działanie telefonu w trybie bezpiecznym.

tryb bezpieczny: https://eu.community.samsung.com/t5/telefony-i-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-...

rolkoz
Student
Opcje

Witam od wczoraj okolo godziny 18 moj glosnik w telefonie A12 nie dziala i tak dziwnie pstyrka co chwile. (Restartowalem niestety restart nie pomogl)

(Robilem test glosnika glosnik do rozmow dziala a ten drugi nie)
Czy macie jakis pomysl jak rozwiazac problem?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@rolkoz  Witam 

Jeżeli głośnik nadal nie działa mimo restartu telefonu pozostaje wizyta w autoryzowanym serwisie.