15-08-2020 08:50 PM
Czy ktoś się orientuje jak wygląda głośność w decybelach w Samsungu a 40? Chcę kupić sluchawki buds + ale one są dokanałowe... Szczerze boję się po prostu o swój słuch chodzi tutaj o skalę decybeli. Wiem, że sluchawki dokanałowe mogą uszkodzić słuch uzywając ich na dłuższą metę. Jednak jeszcze nie zdążyło mi się przekroczyć bezpiecznej skali oznaczonej w głośności na telefonie używając słuchawek. Na codzień mam do czynienia z hałasem dzięki dwójce dzieci. W wolnych chwilach spaceruje słuchając muzyki i to jest ok 20 km dziennie więc i sluchawki dużo używane. Próbowałam już naszych ale zwyczajnie po ok 15 min bolą mnie uszy. Teraz mam douszne z Samsunga i są ok gdyby nie latający kabelek... Dlatego szukam bezprzewodowych. W słuchawkach buds+ jest regulacja poziomu hałasu i zastanawiam się czy to na prawdę działa? Czy da się słuchać w miarę cicho ustawionej muzyki żeby dobrze ją słyszeć?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
15-08-2020 09:28 PM
15-08-2020 09:28 PM
16-08-2020 06:35 AM
Dzięki, jestem tutaj nowa może dlatego.
16-08-2020 07:12 AM
@Sabina93 Może jest jakaś aplikacja zewnętrzna, ale nie udało, mi się takiej znałeś w sklepie Google Play.
Poza tym twój temat został, już przeniesiony do właściwej tablicy wiec ten nowy zostanie skasowany.